Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LA4 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
NUOTRAUKOS
LA4 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

LA4 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 159,2 x 90 x 40 cm (A x P x G).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Rankenėlės - juodas metalas.
Baldų fasadas papuoštas lentjuosčių formos lamelėmis, kurios montuojamos ant juodos matinės LMDP.
Modernaus dizaino baldai, sukurti atsižvelgiant į naujausias interjero tendencijas. 
Baldas nesurinktas.

LA baldų kolekcijos pasirinkimas  LA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatskiriama dalis daugelio namų, biurų ar kitų patalpų interjero. Jos funkcija daugialypė, suteikiant joms svarbų vaidmenį organizuojant erdvę ir saugant daiktus. Ši konkreti lentyna, apie kurią kalbame, pasižymi kokybės ir dizaino deriniu, kuris patenkins net išrankiausius klientus.

Šios lentynos kantuotė pagaminta iš PVC, tai yra polivinilo chlorido, kuris yra labai atsparus drėgmei, įbrėžimams ir cheminėms medžiagoms. Tai užtikrina, kad lentyna išliks tvirta ir nepakitusi ilgą laiką. Be to, PVC yra lengvas, todėl ši lentyna nebus per sunki, bet tuo pačiu metu pakankamai tvirta laikyti įvairius daiktus.

Baldas, iš kurio pagaminta ši lentyna, yra LMDP - tai lanksčiai medžio dalelių plokštė, kuri gaminama iš aukštos kokybės medžio dalelių. Ši medžio rūšis pasižymi stiprumu ir ilgaamžiškumu, užtikrinant, kad lentyna tarnaus ilgą laiką be žymaus nuosmukio ar deformacijų.

Guoliniai stalčių bėgeliai suteikia lentynai papildomą tvirtumą ir stabilumą, užtikrindami, kad ji gali laikyti sunkius daiktus be jokio pavojingo nusidėvėjimo. Šie guoliniai bėgeliai leidžia lentynai būti ne tik funkcionalia, bet ir patrauklia vizualiai.

Rankenėlės, pagamintos iš juodo metalo, suteikia lentynai modernų ir stilingą išvaizdą. Jos ne tik papildo visą dizainą, bet ir suteikia praktiškumą, leisdamos lengvai atidaryti ar uždaryti stalčius. Šios rankenėlės taip pat yra atsparios korozijai, todėl jos išliks tvarkingos ir funkcionalios ilgą laiką.

Bendrai ši lentyna yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės, tvirtos ir stilingos lentynos savo namuose ar darbo vietoje. Ji atitinka ne tik praktinius, bet ir estetinius reikalavimus, suteikdama patrauklų ir tvarkingą sprendimą organizuoti erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai