Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
ARNAS rašomasis stalas su lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, biurui ARNAS rašomasis stalas su lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
ARNAS rašomasis stalas su lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
ARNAS rašomasis stalas su lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

ARNAS rašomasis stalas su lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 152 x 60 x 160 cm (P x G x A).
Platus spalvų pasirinkimas.
Sstalviršis gaminamas iš LMDP, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Rėmas - milteliniu būdu dažytas metalas.
Metalinio rėmo profilių storis - 2 cm.
Rėmo spalva - auksinė.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

ARNAS rašomasis stalas su lentyna yra išskirtinis ir funkcionalus baldas, sukurtas su ypatingu dėmesiu kokybei ir dizainui. Šis stalas puikiai tiks tiek biure, tiek mokymo erdvėse, suteikdamas jums patogumą ir eleganciją viename.

Stalviršis, pagamintas iš atsparios įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai LMDP medžiagos, garantuoja ilgalaikį naudojimą ir lengvą priežiūrą. LMDP plokštės storis, kuris siekia 18 mm, suteikia stabilumą ir patikimumą, todėl jūsų darbas ar mokymasis vyks su malonumu ir efektyvumu.

Stalviršio kantai yra aptraukti 2 mm storio PVC, kuris ne tik suteikia papildomą apsaugą nuo įbrėžimų, bet ir suteikia elegantų išvaizdą. PVC kantai užtikrina ilgaamžiškumą ir tvirtumą, taip pat suteikia papildomą apsaugą nuo kasdienio naudojimo žalingų poveikių.

Stalo rėmas, pagamintas milteliniu būdu dažyto metalo, yra ne tik tvirtas, bet ir patrauklus. Metalinio rėmo profilių storis, siekiantis 2 cm, suteikia stabilumą ir sukuria harmoningą dizainą. Rėmo spalva – auksinė, suteikianti stalo išskirtinumą ir eleganciją, o tuo pačiu metu prisidedanti prie bendro įspūdžio.

ARNAS rašomasis stalas su lentyna yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, funkcionalumą ir estetiką. Šis stalas ne tik atitiks jūsų darbo ar mokymo poreikius, bet ir papuoš jūsų aplinką elegantišku ir moderniu akcentu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai