Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LA7 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LA7 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

LA7 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 42-50,6 x 155 x 40 cm (A x P x G).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Rankenėlės - juodas metalas.
Baldų fasadas papuoštas lentjuosčių formos lamelėmis, kurios montuojamos ant juodos matinės LMDP.
Modernaus dizaino baldai, sukurti atsižvelgiant į naujausias interjero tendencijas.
Baldas nesurinktas.

LA baldų kolekcijos pasirinkimas  LA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

TV staliukas yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas baldas, kuris gali puošti bet kurią modernią ar klasikinę gyvenamojoje erdvėje. Šis konkrečiai kantuotas PVC staliukas išsiskiria savo elegancija ir aukštos kokybės medžiagomis.

Pagrindinė staliuko dalis yra pagaminta iš aukštos kokybės LMDP (lyginai tankus medienos drožtukas), suteikiant jai ilgaamžiškumą ir stabilumą. Ši medžiaga yra ne tik tvirta, bet ir atspari kasdieniam naudojimui, todėl staliukas tarnaus ilgą laiką, išlaikydamas savo originalų išvaizdą.

Stalčių bėgeliai su guoliniais padeda lengvai atidaryti ir uždaryti stalčius, suteikdami patogumo ir efektyvaus naudojimo galimybę. Jų kokybė užtikrina, kad stalčiai veiktų sklandžiai, be jokio trinties ar užstrigimo.

Rankenėlės, pagamintos iš juodo metalo, suteikia staliukui modernų ir stilizuotą išvaizdą. Jos ne tik svarbia detalė, bet ir prideda kontrasto kantuotam PVC paviršiui bei medienos tekstūrai, sukuriant harmoningą dizainą.

Šis TV staliukas ne tik tarnauja praktinėms funkcijoms, palaikydamas televizorių ar kitus įrenginius, bet ir tampa interjero akcentu savo išskirtiniu dizainu. Su aukštos kokybės medžiagomis ir detalių priežiūra, šis staliukas tampa puikiu papildymu kiekvienam gyvenamajam kambariui ar svetainei. Su savo moderniomis savybėmis ir kokybės detalėmis, jis atitiks net labiausiai reiklų vartotoją, siekiantį harmonijos tarp funkcionalumo ir stiliaus savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai