Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
HENRIKAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas HENRIKAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
HENRIKAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
HENRIKAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

HENRIKAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose. 
Stalas su 2 intarpais, kurių plotis po 50 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 220/240/260 cm (ilgis priklauso nuo pasirinkto stalo ilgio).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 8 x 4 cm.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

HENRIKAS pietų stalas yra funkcionalus ir stilingas baldas, sukurtas su ypatingu dėmesiu ilgaamžiškumui ir stilingumui jūsų valgomajame ar kitose patalpose. Šis stalas įkvepia savo išskirtiniu dizainu ir praktiškumu, kuris įtiks tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams.

Stalo viršus yra ypatingai atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, užtikrinantis ilgalaikį naudojimą be jokių deformacijų ar pažeidimų. Tai svarbus aspektas, ypač jei stalo paviršius naudojamas dažnai ir yra pakaitomis intensyviai eksploatuojamas. Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas leidžia pritaikyti HENRIKAS stalą prie bet kokio interjero stiliaus, pridėdant jame savo unikalų spalvų akcentą.

Stalviršis yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuoto melaminu dengto spaudinio plokštės) medžiagos. Ši medžiaga yra žinoma savo patvarumu ir atsparumu drėgmei, todėl stalviršis išliks nepakitusios išvaizdos ilgą laiką. LMDP plokštės storis siekia 36 mm, užtikrindamas stabilumą ir tvirtumą.

HENRIKAS pietų stalo kantai yra apsaugoti PVC danga, kuri apsaugo nuo galimų pažeidimų ir suteikia dar didesnį atsparumą įbrėžimams. PVC storis yra 2 mm, užtikrinantis optimalų apsauginį sluoksnį aplink stalo kraštus.

Stalo kojos, pagamintos milteliniu būdu dažytu metalu, suteikia stabilią struktūrą. Kojų plotis yra 8 x 4 cm, užtikrinant pakankamą palaikymą ir stabilumą, net jei stalo paviršiuje būtų didelis svoris. HENRIKAS pietų stalas – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik stilių, bet ir funkcionalumą bei ilgaamžiškumą savo baldų rinkinyje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai