Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
AGNĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas AGNĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas AGNĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas AGNĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
AGNĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
AGNĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
AGNĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
AGNĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

AGNĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100/140 x 76 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Rėmas po stalviršiu pagamintas iš 6 x 2 cm profilių.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 8 x 4 cm.
Ištraukiamas stalas, kuris puikiai tiks valgomajam, virtuvei ar svetainei.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

AGNĖ pietų stalas yra funkcionalus ir stilingas baldas, kuris atitinka modernių ir praktiškų interjerų reikalavimus. Šis stalas pasižymi ne tik platų stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimu, bet ir kokybiškomis medžiagomis, kurios užtikrina ilgalaikį naudojimą bei vizualinį patrauklumą.

Stalviršis yra pagamintas iš LMDP (laminuotos medienos dujų tūrio plokštės), kurios suteikia ne tik estetinį dizainą, bet ir didelį atsparumą kasdieniniam naudojimui. LMDP plokštės storis siekia 36 mm, užtikrindamas patvarumą ir stabilumą. Tai reiškia, kad AGNĖ stalas išsiskiria ne tik moderniu, bet ir tvirtu dizainu.

Stalo rėmas po stalviršiu yra pagamintas iš 6 x 2 cm profilių, suteikiantis papildomą tvirtumą ir struktūrą. Kantuotė, pagaminta iš 2 mm storio PVC, ne tik apsaugo nuo pažeidimų, bet ir suteikia stalui elegantišką išvaizdą. Ši detalė ne tik apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, bet ir pabrėžia stalo kontūrus bei spalvų kontrastą.

Stalo kojos, pagamintos milteliniu būdu dažytu metalu, ne tik atrodo moderniai, bet ir suteikia stabilumą. Kojų plotis siekia 8 x 4 cm, kas užtikrina pakankamą palaikymą ir ilgalaikį naudojimą. Šis stalas tinka ne tik valgomajam, bet ir virtuvei bei svetainei, kur jis gali būti centraline vieta įvairiuose gyvenimo momentuose.

AGNĖ pietų stalas yra ištraukiamas, kas padeda pritaikyti jo dydį pagal poreikius. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą, dizainą ir aukštą kokybę. Šis stalas ne tik papuoš jūsų interjerą, bet ir suteiks patogumo bei daugiafunkcionalumo jūsų kasdieniam gyvenimui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai