Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
TAURAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas TAURAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas TAURAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
TAURAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
TAURAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
TAURAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

TAURAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100/138 x 75 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 5 x 3 cm.
Ištraukiamas stalas, kuris puikiai tiks valgomajam, virtuvei ar svetainei.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

TAURAS pietų stalas yra praktiškas ir stilus pasirinkimas, skirtas suteikti jūsų valgomajam, virtuvei ar svetainei šiuolaikišką išvaizdą ir funkcionalumą. Stalviršis šio stalo yra ypatingai atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, užtikrinant ilgalaikį naudojimą be jokių žymių dėvėjimo.

Stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas yra platūs, leidžiant jums pritaikyti stalą pagal savo interjero dizainą ir asmeninius skonius. Galite pasirinkti iš įvairių modernių ir neutralių spalvų, kurios suteiks jūsų erdvei šiltą ir stilingą atmosferą.

Stalviršis pagamintas iš LMDP (Laminuotos Medienos Drobės Plokštės), kuri yra 18 mm storio. Ši medžiaga yra žinoma savo ilgaamžiškumu ir atsparumu, todėl TAURAS stalas ne tik atrodo stilingai, bet ir yra gana patvarus.

Stalviršio kantuotė yra pagaminta iš PVC (polivinilchlorido), kurio storis yra 2 mm. Tai suteikia papildomą apsaugą stalui ir prisideda prie jo atsparumo įvairiems pažeidimams, tuo pačiu išlaikant stilingą išvaizdą.

Stalo kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kuris ne tik suteikia tvirtumą, bet ir svarbia estetinę išvaizdą. Kojų plotis yra 5 x 3 cm, užtikrinant stabilumą ir ilgaamžiškumą.

TAURAS pietų stalas yra ištraukiamas, kas dar labiau didina jo funkcionalumą. Tai puikus pasirinkimas tiek mažesnėms, tiek didesnėms erdvėms, suteikiantis galimybę pritaikyti stalą pagal jūsų poreikius. Su TAURAS stalu jūs gaunate ne tik funkcionalų baldą, bet ir elegantišką detalę jūsų interjere.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai