Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
Top
SOLO pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas SOLO pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
SOLO pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
SOLO pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

SOLO pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 200/280 x 100 x 76 cm (P x G x A).
Stalas su intarpu, kurio plotis 80 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 280 cm.
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 8 x 4 cm.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

SOLO pietų stalas yra išskirtinis ir funkcionalus baldas, sukurtas su ypatingu dėmesiu ilgaamžiškumui, stilingumui ir praktiškumui. Šis stalas puikiai tinka ne tik maisto vartojimui, bet ir sukurs išskirtinę aplinką jūsų valgomajame ar virtuvėje.

Stalviršis SOLO pietų stalo pasižymi aukštu atsparumu įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai. Tai užtikrina, kad jūsų stalas išliks nepažeistas, atrodo naujas ir išlaikys savo kokybę ilgą laiką. Stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas suteikia galimybę pritaikyti jį prie jūsų interjero ir asmeninių skonių.

Stalviršis yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuoto medinio drožlių plokštės) medžiagos, kuri yra žinoma dėl savo ilgaamžiškumo ir atsparumo. Stalviršio storis siekia 36 mm, suteikiantis jam tvirtumą ir stabilumą. Kantojimo detalės yra aptrauktos 2 mm storio PVC juostele, kuri ne tik suteikia apsaugą nuo pažeidimų, bet ir suteikia stalui estetišką išvaizdą.

Stalo kojos pagamintos iš milteliu dažyto metalo, kuris suteikia ne tik stiprumą, bet ir modernų išvaizdą. Kojų plotis - 8 x 4 cm, užtikrinantis stabilumą ir patikimą palaikymą. Miltelinis dažymas suteikia kojoms atsparumą korozijai ir padidina jų ilgaamžiškumą.

SOLO pietų stalas yra praktiškas ir universalus sprendimas, atitinkantis aukštus kokybės standartus ir patenkinantis net išrankiausius klientų poreikius. Šis stalas ne tik prideda elegancijos jūsų valgomajam ar virtuvei, bet ir užtikrina ilgalaikį naudojimą bei patogumą kasdieniniame gyvenime.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai