Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LA8 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LA8 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

LA8 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 74,9 x 135 x 56 cm (A x P x G).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Rankenėlės - juodas metalas.
Modernaus dizaino baldai, sukurti atsižvelgiant į naujausias interjero tendencijas.
Baldas nesurinktas.

LA baldų kolekcijos pasirinkimas  LA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Rašomasis stalas yra svarbus baldas, kuris gali ne tik papuošti bet kokį kambarį, bet ir tapti efektyviu darbo ar studijų erdvės elementu. Šis konkrečias stalas turi keletą svarbių savybių, kurios jį išskiria iš kitų.

Pirma, kantuotė šio rašomojo stalo yra pagaminta iš PVC, kuris yra aukštos kokybės ir ilgaamžis medžiagos tipas. PVC yra žinomas dėl savo atsparumo drėgmei ir lengvo priežiūros, todėl stalas išlieka tvarkingas ir patrauklus ilgą laiką.

Antra, baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos plaušas). Ši medžiaga suteikia stabilią struktūrą ir ilgalaikį naudojimą. LMDP taip pat prisideda prie stalo išvaizdos elegancijos ir modernumo.

Trečia, guoliniai stalčių bėgeliai suteikia papildomą patogumą ir organizaciją. Jie užtikrina, kad galima saugiai laikyti skirtingus rašymo reikmenis ar dokumentus, neprarandant tvarkos darbo erdvėje.

Ketvirta, rankenėlės, pagamintos iš juodo metalo, suteikia stalo dizainui modernumo ir tvirtumo. Šios metalinės detalės ne tik atrodo stilistiškai, bet taip pat yra patvarios, ilgai tarnaujančios.

Visas šios rašomojo stalo savybės sukuria vieningą ir funkcionalų baldą, kuris tinkamas tiek darbo, tiek studijų aplinkai. Jo modernus dizainas ir aukštos kokybės medžiagos padeda sukurti patrauklią ir patogią aplinką, skatinančią efektyvų darbą ar mokymąsi.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai