Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
BILBAO 1 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas BILBAO 1 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas BILBAO 1 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas BILBAO 1 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
BILBAO 1 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
BILBAO 1 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
BILBAO 1 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
BILBAO 1 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

BILBAO 1 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 180 x 90 x 75 cm (P x G x A).
Stalui papildomai galima pasirinkti stalo prailginimą, kurio matmenys 45 x 90 cm (P x G).
Stalviršis - vidutinio pilkumo HPL plokštė.
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo.
Ąžuolo faneruotė.
Lengva šiaurietiška išvaizda, nepažeidžiant funkcionalumo. 
Šiltos iš švarios išvaizdos baldai suteiks Jūsų namams jaukumo ir šilumos.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

BILBAO 1 pietų stalas – tai elegantiškas ir funkcionalus baldas, sukurtas su dėmesiu detalėms ir galimybėms pritaikyti jį pagal individualius poreikius. Pagamintas iš natūralaus ąžuolo ir ąžuolo faneruotės su specialia HPL (aukšto slėgio laminato) stalo viršaus plokšte, šis stalas ne tik atitinka aukštus kokybės standartus, bet ir siūlo pritaikomumą, leisdamas užsisakyti prailginimą.

Juodo ąžuolo naudojimas suteikia BILBAO 1 stalo dizainui elegancijos ir natūralumo jausmą. ąžuolas yra ne tik gražus, bet ir tvirtas, užtikrinantis baldų ilgaamžiškumą. ąžuolo faneruotė ne tik pabrėžia natūralaus medžio tekstūrą, bet ir prideda šio stalviršio estetinį valdymą.

Stalviršio HPL plokštė yra ne tik išskirtinės kokybės, bet ir funkcionalumo ir lengvumo simbolis. HPL yra labai atsparus įvairioms pažeidimams, tokiems kaip įbrėžimai, šiluma ir drėgmė, todėl stalviršis išlieka tvarkingas ir nepakitusio išvaizdos per ilgą laiką. Tai puikus pasirinkimas intensyviai naudojamoms erdvėms, tokioms kaip valgomasis.

Stalo prailginimo galimybė suteikia jums lankstumą pritaikyti jį pagal vietos ir asmeninius poreikius. Tai yra ypatingas privalumas, leidžiantis šiam stalui tapti universaliais ir lengvai derinamais elementais jūsų valgomajame ar kitose erdvėse.

BILBAO 1 stalo pavadinimas gali siūlyti asociacijas su gyvu miesto atmosfera ir moderniu dizainu. Tai ne tik baldas, bet ir stilius, kuris atspindi aukštą kokybę ir dėmesį detalėms. BILBAO 1 stalas sujungia šiuolaikiškumą, funkcionalumą ir išskirtinį dizainą, kuris tampa ne tik valgomosios erdvės centre, bet ir svarbia dali jūsų namų charakterio.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai