Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO13 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui RO13 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RO13 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
RO13 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

RO13 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 31 x 55 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatsiejama daugelio namų ir biurų interjero dalis, kuri gali būti ne tik praktiška, bet ir stilinga. Šiuo atveju, kalbant apie lentyną, būtina paminėti jos kantavimą, kuris yra pagamintas iš PVC. Tai yra aukštos kokybės medžiaga, kuri suteikia lentynai ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams.

Baldas, iš kurio yra pagaminta ši lentyna, yra LMDP, kitaip tariant, tai yra medienos drožlių plokštė, kuri yra sujungta pagal specialią technologiją. Toks medžiagos pasirinkimas užtikrina lentynų stabilumą ir patikimumą. LMDP yra žinomas savo stiprumu, todėl lentyna galės tarnauti ilgus metus be jokių struktūrinių pokyčių ar problemų.

Kalbant apie spalvų pasirinkimą, reikėtų pažymėti, kad ši lentyna yra gaminama be spalvų parinkimo galimybės. Tai gali būti privalumas tam, kas ieško neutralios ir universalios lentynos, lengvai derinančios su bet kuria aplinka. Lentynos be konkretaus spalvinio tono gali puikiai įsilieti į įvairius stilius ir dizaino sprendimus.

Ši lentyna yra daugiafunkcinė ir gali būti naudojama įvairiems tikslams – nuo knygų ir dekoratyvinių daiktų laikymo iki buitinės technikos dedamųjų. Jos universalumas leidžia pritaikyti šią lentyną tiek gyvenamajame name, tiek biure ar kitose patalpose.

Galiau teigti, kad ši PVC kantavietė lentyna, pagaminta iš aukštos kokybės LMDP, yra patraukli ir ilgaamžė investicija į jūsų interjerą, suteikianti funkcionalumą ir stilingumą be kompromisų.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai