Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE14 veidrodis svetainei, valgomajam, prieškambariui, miegamajam SVE14 veidrodis svetainei, valgomajam, prieškambariui, miegamajam
NUOTRAUKOS
SVE14 veidrodis svetainei, valgomajam, prieškambariui, miegamajam
SVE14 veidrodis svetainei, valgomajam, prieškambariui, miegamajam

SVE14 veidrodis svetainei, valgomajam, prieškambariui, miegamajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 85 x 10 x 58,4 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Veidrodis yra neatsiejama kiekvienos namų ar biuro erdvės dalis, kurianti jaukumą ir pridedanti vizualinio patrauklumo. Šis konkrečias veidrodis yra pagamintas iš kokybiško PVC kantuoto, suteikiančio ilgaamžiškumą ir atsparumą aplinkos įtakai. Kadangi šis veidrodis yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas, jis puikiai tinka skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistemai.

Baldas, kuriame įdiegtas šis veidrodis, gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos dujotiekio plaušas), užtikrinančios tvirtumą ir stabilumą. Ši medžiaga yra pasirinkta dėl jos atsparumo deformacijoms, todėl baldas tarnaus ilgą laiką, išsaugodamas savo pradinį grožį.

Spalvų pasirinkimo galimybės nėra, tačiau tai suteikia baldų sistemai universalumo ir lengvumą derinant su kitais interjero elementais. Veidrodis, kaip integrali šio baldų komplekto dalis, taip pat yra neutralios dizaino, dėl ko jis lengvai prisitaiko prie įvairių interjero sprendimų.

Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema, kurioje šis veidrodis yra integruotas, garsėja paprastumu, funkcionalumu ir natūralumu. Skandinaviškas dizainas dažnai remiasi minimalistinėmis formomis, šviesiomis spalvomis ir natūraliais medžiagų pasirinkimais. Šioje sistemoje sujungtas funkcionalumas su estetika, kuriant šiltą ir malonų aplinką jūsų namuose ar biure.

Bendradarbiaujant veidrodžiui su aukštos kokybės PVC kantuote, baldas tampa ne tik gražus, bet ir ilgaamžis bei lengvai prieinamas. Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema su šiuo veidrodžiu yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik išvaizdą, bet ir praktiškumą bei ilgaamžiškumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai