Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE7 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui WE7 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
WE7 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
WE7 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

WE7 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 x 42 x 57,2 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: briliantinė balta / antracitas / rivjeros ąžuolas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Guoliniai stalčiaus bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

WE baldų kolekcijos pasirinkimas  WE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambario ir biuro baldai - visi šie elementai sudaro išskirtinę ir funkcionalią kantuotę, kurios kokybė yra garantuojama aukštos kokybės medžiagų ir detalių deriniu.

Baldai yra pagaminti iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlės plokštės), kuris užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra žinoma dėl savo atsparumo įbrėžimams ir kietoms sąlygoms, todėl šie baldai ne tik atrodo stilingai, bet ir išlaiko puikią būklę ilgą laiką.

Baldų kantuotė yra padengta PVC kantuote, kuris ne tik suteikia elegantišką išvaizdą, bet ir saugo baldus nuo kasdienių smūgių ir pažeidimų. Ši detalė prideda ne tik stiliaus, bet ir ilgaamžiškumo įspūdį, kas yra svarbu, renkantis baldus namuose.

Briliantinė balta, antracitas arba rivjeros ąžuolas - šios spalvos sudaro išskirtinį pasirinkimą, kurį galima pritaikyti prie įvairių interjero stilių. Šios spalvos ne tik suteikia jūsų erdvei šviesumo ir modernumo, bet ir sudaro neutralią foną kitoms dekoratyvinėms detalėms.

Plastikinės rankenėlės ir guoliniai stalčiaus bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija yra mažos, tačiau svarbios detalės, kurios suteikia ne tik estetinį privalumą, bet ir kasdienį praktiškumą. Šios detalės prideda modernumo ir komforto jūsų naudojamam baldų komplektui.

Elegantiškos plastikinės kojelės ir skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema suteikia visumos įspūdį. Šis dizainas, kuris remiasi skandinavišku minimalizmu, ne tik atrodo šiuolaikiškai, bet ir prideda šilumos ir šviesos jūsų interjerui. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą, stilių ir aukštą baldų kokybę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai