Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ISLANDIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 36 x 36 x 48 cm ISLANDIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 36 x 36 x 48 cm ISLANDIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 36 x 36 x 48 cm
NUOTRAUKOS
ISLANDIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 36 x 36 x 48 cm
ISLANDIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 36 x 36 x 48 cm
ISLANDIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 36 x 36 x 48 cm

ISLANDIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 36 x 36 x 48 cm

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 36 x 36 x 48 cm (P x G x A).
Rinkdamiesi skirtingo dydžio, skirtingų gobelenų, kojelių pufus ISLANDIJA, susikursite spalvingą arba minimalistinę, solidžią arba žaismingą aksesuarų kolekciją.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Ąžuolo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas "Islandija" yra puikus papildymas bet kuriam moderniam ar stiliaus namui, suteikiantis jaukumą ir išskirtinumą. Šis pufas išsiskiria ne tik savo patogumu, bet ir aukšta kokybe bei stiliaus detalėmis.

Viena iš šio pufo išskirtinumų yra platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas. Galite pasirinkti tarp įvairių audinio ar odos variantų, pritaikydami jį savo interjero spalvų paletėje. Tai suteikia galimybę tinkamai derinti "Islandija" pufą prie jūsų namų dizaino, kurdamas harmoningą bendravimą.

Pufas turi Ąžuolo medienos kojelės, kurios suteikia ne tik tvirtumą, bet ir eleganciją. Šios kojelės yra subtiliai apdailintos, atspindi natūralią šilumą ir gali būti pasirinktos įvairiomis spalvomis. Tai leidžia jums pritaikyti pufo kojas pagal savo skonį ir interjero reikalavimus.

Pufas "Islandija" taip pat žavi savo apvalią forma. Apvali forma suteikia šiam minkštam baldui šiuolaikiškumo ir švelnumo įspūdį, taip pat lengvai įsilieja į įvairius interjero stilius - nuo modernaus iki klasikinio.

Šis pufas ne tik patogus atsipalaiduoti po sunkios dienos, bet ir tampa puikiu akcentu jūsų kambariui. Jis suteiks jaukumo ir elegancijos jūsų gyvenamajam ar svetainei. Pufas "Islandija" - tai ne tik baldas, bet ir meninė išraiška, kurianti ypatingą atmosferą jūsų namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai