Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VEGAS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui VEGAS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui VEGAS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui VEGAS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
VEGAS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VEGAS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VEGAS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VEGAS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

VEGAS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 75 x 83 x 80 cm (P x G x A).
Tai puikus, išraiškingos formos, akcentinis baldas, kurį galėsite pritaikyti įvairiuose interjeruose tiek namuose, tiek viešosiose erdvėse.
Vegas foteliui naudojamos aukštos kokybės medžiagos, tokios kaip metalas ir aukšto tankio poliuretanas. Tai užtikrina ilgą baldo tarnavimo laikotarpį.
Šis fotelis labai universalus ir gali būti priderinamas įvairiuose kambariuose: svetainėje, koridoriuje, darbo kambaryje, tokiose viešosiose erdvėse kaip laukiamasis ar viešbučio holas.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis VEGAS – tai aukštos kokybės ir modernus baldas, kurį apibūdina ne tik išskirtinės medžiagos, bet ir elegantiškas dizainas. Šis fotelis yra puikus pasirinkimas norintiems subalansuoto komforto ir stiliaus savo interjere.

Vienas iš svarbiausių VEGAS fotelio privalumų yra naudojamos medžiagos, kurios užtikrina ne tik ilgaamžiškumą, bet ir puikų komfortą. Fotelio struktūra pagaminta iš kokybiško metalo, kuris suteikia jam tvirtumą ir stabilumą. Sėdynė ir atlošas dengti aukšto tankio poliuretanu, kuris užtikrina ilgalaikį naudojimą ir puikų pritaikymą prie kūno formų, palaikant optimalią ergonomiją.

Didelė VEGAS fotelio pranašystė yra galimybė pasirinkti tarp plato audinių arba natūralios odos. Platus audinių pasirinkimas leidžia pritaikyti fotelį prie jūsų interjero stiliaus, o įvairios spalvos ir tekstūros leidžia sukurti įdomius ir individualius namų akcentus. Tuo tarpu, natūrali oda suteikia foteliui išskirtinę eleganciją ir prabangą, prisidedant prie aukštos kokybės vaizdo.

VEGAS fotelis yra universalus savo dizainu, todėl puikiai tinka ne tik svetainei, bet ir miegamajam ar darbo kabineto patalpoms. Jo modernus ir elegantiškas išvaizda lengvai įsilieja į bet kokį interjerą, o aukštos kokybės medžiagos užtikrina ilgalaikį naudojimą be jokių kompromisų dėl patogumo ar stiliaus.

Be to, VEGAS fotelis yra puikus pavyzdys kaip funkcionalumas ir estetika gali harmoningai sudaryti vieną baldą. Šis fotelis ne tik atitinka aukštus kokybės standartus, bet ir prideda prabangos jūsų kasdieniam gyvenimui, tarsi pabrėždamas, kad baldai gali būti ne tik naudingi, bet ir stilingi.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai