Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE5 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui WE5 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
WE5 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
WE5 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

WE5 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90 x 42 x 135,4 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: briliantinė balta / antracitas / rivjeros ąžuolas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Guoliniai stalčių bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

WE baldų kolekcijos pasirinkimas  WE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Kantuotės komoda, pristatoma kaip dalis skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistemos, išsiskiria ne tik moderniu dizainu, bet ir aukštos kokybės medžiagomis, kurios leidžia sukurti funkcionalų ir elegantišką namų interjerą.

Ši komoda yra pagaminta iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, kurios tvirtumas ir ilgaamžiškumas užtikrina, kad jūsų baldai tarnaus jums ilgą laiką. Tai ypač svarbu, siekiant užtikrinti patikimą ir stabilų baldų naudojimą, kasdien atitinkant jūsų poreikius.

Kantuotės paviršius yra aptrauktas PVC, kuris ne tik suteikia komodai blizgantį, briliantinį balto, antracito ar rivjeros ąžuolo atspalvį, bet ir yra lengvai priežiūrai. Ši medžiaga atspari dėvėjimui, drėgmei ir yra lengvai valoma, suteikianti jums papildomą patogumą kasdieniniame naudojime.

Baldo rankenėlės pagamintos iš plastiko, kuris ne tik puikiai harmonizuoja su komodos dizainu, bet taip pat suteikia patogų rankos prisilietimą. Tai yra mažas, bet svarbus akcentas, kuris prisideda prie komodos estetinio traukos.

Guoliniai stalčių bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija yra dar viena pridėta vertė šiam baldui. Ši funkcija suteikia subtilų ir tylią stalčių uždarymo mechanizmą, ne tik apsaugodama baldus nuo greito dėvėjimosi, bet ir sukurdama tylų ir ramią namų erdvę.

Elegantiškos plastikinės kojelės komodoje ne tik suteikia papildomos aukštybės, bet ir daro ją lengvą vizualiai. Ši detalė ne tik prideda modernumo, bet ir suteikia komodai subtilaus skandinaviško dizaino įspūdį.

Visa tai leidžia apibrėžti kantuotės komodą ne tik kaip praktišką sprendimą saugoti daiktus, bet ir kaip stilingą akcentą skandinaviško stiliaus svetainėje, kuris atitinka aukštus funkcionalumo ir dizaino standartus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai