Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE12 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui WE12 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
WE12 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
WE12 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

WE12 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 104,5 x 23,6 x 41,2 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: antracitas / rivjeros ąžuolas.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

WE baldų kolekcijos pasirinkimas  WE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna - tai ne tik funkcionalus, bet ir stilingas namų interjero elementas, kuris gali atlikti daugiau nei vieną paskirtį. Ši konkreti lentyna, gaminama iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, pasižymi ne tik ilgaamžiškumu, bet ir elegantišku išvaizdos deriniu. Lentynos kantuotė yra pagaminta iš PVC, kuris yra ne tik lengvas, bet ir atsparus drėgmei ir šiurkščiavilniams veiksniams, užtikrinantys lankstumą ir atsparumą.

Ši lentyna yra dalis skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistemos, kuri išsiskiria paprastumu, švarumu ir natūralumu. Jos spalvinė kombinacija - antracitas ir rivjeros ąžuolas - sukuria subtilų ir modernų dizaino įspūdį, atitinkantį šiuolaikinių interjero tendencijas.

Lentynos dizainas yra tinkamas tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams. Jų lankstūs paskirties galimybės leidžia eksperimentuoti su dekoratyviniais elementais, knygų kolekcijomis ar meninėmis detalėmis. Tvari ir kokybiška LMDP medžiaga, iš kurios pagaminta lentyna, užtikrina ilgaamžiškumą, o PVC kantuotė apsaugo nuo kasdienio naudojimo žymių ir padeda lengvai išlaikyti švarą.

Ši lentyna gali būti puiki erdvinė sprendimo dalis tiek mažesniuose, tiek didesniuose kambariuose, nes ji ne tik siūlo patogią saugojimo vietą, bet ir yra dekoratyvinė detalė, pridedanti stiliaus ir tvarkos. Antracito ir rivjeros ąžuolo spalvos puikiai derinasi su įvairiais spalvų tonais, suteikdamos galimybę lengvai priderinti lentyną prie kitų namų baldų ar sienų spalvų.

Lentyna su skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema yra ne tik funkcionalus, bet ir estetiškai patrauklus sprendimas, praturtindamas jūsų namų interjerą ir sukurdamas jaukų ir modernų gyvenamąją erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai