Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE9 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui WE9 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
WE9 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
WE9 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

WE9 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 17,6 x 16 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: briliantinė balta / antracitas / rivjeros ąžuolas.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

WE baldų kolekcijos pasirinkimas  WE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna su kantuote iš PVC – tai išskirtinio dizaino ir funkcionalumo sprendimas jūsų interjerui. Ši lentyna puikiai tinka ne tik pagrindinei savo paskirčiai – saugoti daiktus, bet ir papuošti jūsų namų erdvę, suteikdama jai modernumo ir šiuolaikiškumo.

Kantuotės medžiaga iš PVC ne tik suteikia lentinei ypatingo atsparumo pažeidimams, bet ir lengva priežiūra. PVC pasižymi atsparumu drėgmei ir šilumai, todėl lentyna išlieka tvarkinga ir nepažeista ilgą laiką. Tai ypač svarbu, kai kalbama apie baldus, kurie kasdien patiria įvairius iššūkius.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (liaunų miltelis su dangteliu), užtikrinant maksimalią tvirtumą ir stabilumą. Ši medžiaga pasižymi ne tik dideliu atsparumu deformacijoms, bet ir leidžia lengvai pritaikyti skirtingoms formoms bei dizaino sprendimams. Lentyna iš LMDP yra ilgaamžė ir išlaiko savo kokybę per ilgą laiką.

Spalvų paletė – tai dar vienas išskirtinio dėmesio lentynai bruožas. Briliantinė balta, antracitas ar rivjeros ąžuolas suteikia jums galimybę pasirinkti tokį variantą, kuris harmoningai įsilieps į jūsų namų interjerą. Šios spalvos taip pat puikiai tinka skandinaviško stiliaus svetainėms, kurioms būdinga šviesi ir šiuolaikiška atmosfera.

Ši lentyna yra dalis skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistemos, kuri puikiai derinasi tarpusavyje, sudarant švarias ir subalansuotas interjero kompozicijas. Ji ne tik efektyviai išnaudos jūsų erdvę, bet ir sukuria jaukų bei modernų pojūtį namuose.

Galų gale, ši lentyna su kantuote išsiskiria ne tik savo funkcionalumu, bet ir stilingu, šiuolaikišku dizainu, kuris tikrai prideda vertės ir išskirtinumo jūsų namų interjerui. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik praktiškumą, bet ir estetiškumą savo gyvenamosiose patalpose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai