Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
TĖJA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas TĖJA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas TĖJA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas TĖJA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
TĖJA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
TĖJA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
TĖJA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
TĖJA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

TĖJA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose. 
Stalas su dviem intarpais, kurių plotis po 40 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 180/200 cm (ilgis priklauso nuo pasirinkto stalo ilgio).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų skersmuo - 12 mm.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

TĖJA pietų stalas išsiskiria ne tik moderniu dizainu, bet ir praktiškomis savybėmis, padedančiomis sukurti patogią ir funkcionalią erdvę. Stalviršis šio stalo yra ne tik estetiškai patrauklus, bet ir itin atsparus įbrėžimams, smūgiams bei aukštai temperatūrai, todėl tai puikus pasirinkimas tiek namams, tiek verslo patalpoms.

Viena iš TĖJA pietų stalo privalumų yra platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas. Tai leidžia pasirinkti tą spalvų derinį, kuris geriausiai harmonizuoja su aplinkos interjeru arba atitinka asmeninius skonius. Šis stalas tampa ne tik funkcionaliu baldų elementu, bet ir puikiu akcentu, pritaikomu skirtingoms erdvėms.

Stalviršis yra pagamintas iš LMDP (laminuotas medienos drožlių lakštai), kuris suteikia ne tik tvirtumą, bet ir estetiškumą. LMDP plokštės storis siekia 36 mm, užtikrindamas pakankamą stabilumą ir ilgaamžiškumą. Stalo stalviršio kantai yra apdoroti PVC danga, kurios storis siekia 2 mm. Tai ne tik apsaugo nuo įbrėžimų, bet ir suteikia papildomą apsaugą nuo mechaninių pažeidimų.

Tėja pietų stalo kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, suteikiančio papildomą tvirtumą ir stabilumą. Kojų skersmuo siekia 12 mm, užtikrindamas ne tik patikimą paramą, bet ir subtilų dizaino akcentą.

Visos šios savybės sudaro vieningą ir išskirtinį TĖJA pietų stalo vaizdą. Tai ne tik funkcionalus baldas, bet ir stilingas elementas, kurį galima pritaikyti įvairioms erdvėms ir poreikiams, tuo pačiu suteikiantį jaukumą ir eleganciją. TĖJA pietų stalas – tai harmoningas derinys tarp estetikos, funkcionalumo ir kokybės.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai