Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE11 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam WE11 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam
NUOTRAUKOS
WE11 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam
WE11 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam

WE11 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 47,3 x 42 x 57,2 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: briliantinė balta / antracitas / rivjeros ąžuolas.
Baldo rankenėlė plastikinė.
Guoliniai stalčiaus bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

WE baldų kolekcijos pasirinkimas  WE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Naktinė spintelė, kurios dizainas yra gaminamas su dėmesiu į detalės ir funkcionalumą, pristato šiuolaikinės virtuvės ir miegamosios interjero tendencijas. Jos korpusas yra pagamintas iš aukštos kokybės lako medienos pluošto plokštės (LMDP), suteikiant jai ne tik tvirtumą, bet ir estetišką išvaizdą.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia naktinei spintelei elegantiškumo šviesą ir tuo pačiu metu apsaugo nuo įvairių kasdieninio naudojimo poveikių. Ši medžiaga yra lengva priežiūra ir ilgaamžė, taip užtikrinant, kad jūsų naktinė spintelė išliks nepakitusi per ilgą laiką.

Spalvos pasirinkimas – briliantinė balta, antracitas arba rivjeros ąžuolas – leidžia pritaikyti šią naktinę spintelę prie įvairių interjero stilių. Balta spalva gali suteikti kambariui šviesumo ir švarumo jausmą, tuo tarpu antracitas ar rivjeros ąžuolas pridės šilumos ir elegancijos.

Baldo rankenėlė, pagaminta iš plastiko, ne tik yra moderni ir stilinga, bet ir patogi naudoti. Ji harmoningai dera su bendru baldų dizainu, pridėdama subtilų akcentą.

Guoliniai stalčiaus bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija suteikia praktiškumą ir subtilų švelnumą. Jie užtikrina, kad stalčiai užsidarytų tyliai ir švelniai, be triukšmo, o tai svarbu, ypač kai reikia išsaugoti ramų miegą.

Elegantiškos plastikinės kojelės suteikia šiai naktinei spintelei lengvumo ir šiuolaikiškumo jausmą. Jos yra ne tik stabilios, bet ir lengvai prieinamos prie grindų paviršiaus, kuris leidžia lengvai ją perkelti ar valyti aplinką.

Ši naktinė spintelė yra ne tik funkcionalus baldas, bet ir dizaino akcentas, kuris suteiks jūsų miegamajam kambariui modernumo ir išskirtinumo. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia sujungti funkcionalumą su stiliaus elegancija savo interjere.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai