Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 104 x 66 x 40 cm (P x G x A).
Unikalaus dizaino IMPULSE pufas – praktiškas interjero akcentas. 
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Impulse pufas įkvepia eleganciją ir komfortą savo unikalia kombinacija išskirtinių audinių arba natūralios odos. Šis puikus baldas suteikia jums galimybę pasirinkti iš įvairių medžiagų, atitinkančių jūsų asmeninį skonį ir interjero stilių. Platus audinių spektras leidžia sukurti unikalų ir prabangų įvaizdį, tuo tarpu natūrali oda suteikia jaukumą ir šilumą jūsų namams.

Impulse pufų kojelės pagamintos iš kokybiškos beržo medienos, suteikiančios ne tik tvirtumą, bet ir švelnų natūralumo pojūtį. Kojelių spalvos pasirinkimas leidžia jums pritaikyti pufą prie jūsų interjero, nes kiekviena niuansas harmoningai dera su skirtingomis spalvomis ir stiliais.

Šio pufų dizainas atspindi modernią ir elegantišką liniją, kuri suteiks jūsų erdvei subtilumo ir išskirtinumo. Pufas yra ne tik funkcionalus, bet ir dekoratyvinis elementas, kuris papuoš jūsų gyvenamąją erdvę ar bet kurį kitą kambarį namuose. Jį galima naudoti kaip patogų sėdėjimo elementą arba kaip puikų papildymą jūsų interjero elementams.

Be to, Impulse pufas sukuria palankią aplinką atsipalaiduoti ir atgaivinti po ilgos dienos. Jo kompaktiškas dydis leidžia jį lengvai integruoti į bet kurią erdvę, suteikiant jai subtilaus ir modernaus dizaino akcento. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę, stilių ir funkcionalumą savo namuose. Impulse pufas – tai ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų gyvenamojo erdvės grožį ir jaukumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai