Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 118 x 102 x 75 cm (I x G x A).
Šis baldas sukurtas taip, kad prireikus galėtumėte reguliuoti atraminės pagalvės aukštį. Reguliuojamos atlošo pagalvės leidžia kiekvienam susikurti patogiausią padėtį nugarai ir galvai.
Baldo gamybai naudojamas aukšto tankio poliuretanas, užtikrinantis sedėjimo komfortą ir greitai grįžtantis į pradinę padėtį.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Karkaso rėmui gaminti naudojama buko mediena, kuri pagal savo tvirtumą yra antra po ąžuolo.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Fotelis IMPULSE – tai aukštos kokybės, modernus ir funkcionalus baldas, kuris sujungia stilių su patogumu. Šis fotelis pritraukia dėmesį ne tik savo dizainu, bet ir išskirtinėmis savybėmis, kurios suteikia jums ypatingą sėdėjimo patirtį.

Viena iš išskirtinių savybių, kurią siūlo fotelis IMPULSE, yra reguliuojamos atlošo pagalvės. Tai leidžia jums pritaikyti fotelio palaikymą pagal savo individualius poreikius ir suteikia ypatingą komfortą, kuris tinka tiek trumpiems poilsio momentams, tiek ilgesniam sėdėjimui.

Baldo gamybai naudojamas aukšto tankio poliuretanas, kuris užtikrina ne tik ilgaamžiškumą, bet ir optimalią sėdėjimo patirtį. Šis medžiagos pasirinkimas suteikia foteliui puikią formą ir struktūrą bei užtikrina patvarumą kasdienio naudojimo metu.

Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko. Ši sistema užtikrina vienodą svorį pasiskirstymą, todėl jūsų kūno linijos yra palaikomos optimaliai. Tai ne tik suteikia papildomą patogumą, bet ir padeda išvengti galvos, kaklo ar nugaros skausmų.

Karkaso rėmui gaminti naudojama buko mediena, kuri yra žinoma savo tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Ši medžiaga ne tik suteikia foteliui stabilumą, bet ir žymiai pratęsia jo tarnavimo laiką. Todėl fotelis IMPULSE tampa ne tik stilingu interjero akcentu, bet ir ilgaamžiu investiciniu baldų elementu.

Visas šias savybes sujungus, fotelis IMPULSE tampa tobula pasirinkimu tiems, kurie siekia derinti dizainą su komfortu ir ilgaamžiškumu. Šis fotelis taps neatsiejama dalimi jūsų interjero, suteikdamas ne tik vizualinį patrauklumą, bet ir kasdieninį patogumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai