Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
JO, MAGRĖS BALDAI minkštas, kokybiškas, komfortiškas pufas svetainei, prieškambariui, biurui JO, MAGRĖS BALDAI minkštas, kokybiškas, komfortiškas pufas svetainei, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
JO, MAGRĖS BALDAI minkštas, kokybiškas, komfortiškas pufas svetainei, prieškambariui, biurui
JO, MAGRĖS BALDAI minkštas, kokybiškas, komfortiškas pufas svetainei, prieškambariui, biurui

JO, MAGRĖS BALDAI minkštas, kokybiškas, komfortiškas pufas svetainei, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 40 x 40 x 42 cm (I x G x A).
Klasikinio stiliaus nedidelis pufas derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Pufas JO – tai ne tik baldas, bet ir universali interjero detalė, kuri įeina į namų dizainą su klasikiniu stiliumi. Šis nedidelis pufas tampa puikiu akcentu bet kurioje erdvėje: nuo svetainės iki vaikų kambario, prieškambario ar net darbo kambario. Jo klasikinis dizainas užtikrina, kad JO puikiai derės su bet kuria interjero kompozicija, pridėdamas šiek tiek elegancijos ir funkcionalumo.

JO pufas ne tik atrodo stilingai, bet ir siūlo puikų komfortą. Vos prisėdę pailsėti, jausite audinio švelnumą apgaubiantį jūsų kūną. Tai puikus būdas suteikti sau trumpą atpalaiduojantį momentą, nesvarbu, kur jūs esate.

Viena iš JO pufų išskirtinių savybių yra galimybė pasirinkti iš plačios audinių arba natūralios odos įvairovės. Galite pasirinkti spalvą ir tekstūrą, kuri atitiks ne tik jūsų skonį, bet ir kitus namų baldus. Audiniai nuo šilko iki medvilnės arba natūralios odos suteiks jums galimybę sukurti unikalų ir prabangų interjerą.

JO pufas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik dizainą, bet ir funkcionalumą. Jo kompaktiškas dydis leidžia jį lengvai pritaikyti įvairioms erdvėms, o klasikinis stilius užtikrina, kad jis nepraras aktualumo laikui bėgant. Be to, JO pufas tampa ne tik baldų elementu, bet ir puikiu papildymu bet kuriam sėdėjimo ar poilsiui skirtam kampui.

Galutinis JO pufų pasirinkimas priklauso nuo jūsų individualių poreikių ir stiliaus preferencijų, suteikiant jums galimybę sukurti patrauklų ir funkcionalų interjerą namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai