Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90 x 106 x 89 cm (P x G x A).
Kolekcija „Vytis“ estetiškai atrodo ne tik iš priekinės, bet ir nugarinės pusės. Taigi juos drąsiai galima statyti ir kambario viduryje, taip paverčiant funkcionaliu akcentu.
Grakščios, suapvalintos formos atspindi šiuolaikines tendencijas ir suteikia baldams lengvumo. 
Minkšti „Vyčio“ kolekcijos baldai turi dviejų lygių pagalves, kurios leidžia reguliuoti sėdėjimo gylį. Jei mėgstate sėdėti tiesiau, mažiau atsilošę, abi pagalves galite pasidėti po nugara. Tiems, kuriems patinka laisvai ir nevaržomai įsitaisyti, siūloma tiesiog nuimti papildomą pagalvę. Rinkdamiesi sau patinkantį baldą, nepamirškite išbandyti įvairių sėdėjimo pozų.
Plačiame asortimente gausu skirtingų tipų, spalvų ir raštų audinių, iš kurių galima kurti įvairius solidžius ar žaismingus derinius. Pavyzdžiui, baldo porankiai ir pagalvės gali būti vienokios spalvos, o likusi jo dalis – kitokios. Susikurkite savo išskirtinį ir unikalų baldo derinį.
Aukštos kojelės ne tik suteikia baldams lengvumo, bet ir leidžia paprasčiau palaikyti švarą namuose. Robotas-dulkių siurblys gali laisvai palįsti po sofa, minkštu kampu ar foteliu ir išvalyti ten susikaupusius nešvarumus.
Iš baldo šono gali būti integruota USB įkrovimo jungtis, tokiu atveju baldas turi būti prijungiamas prie maitinimo lizdo. 
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Metalinės fotelio kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis VYTIS – tai harmoningas ir modernus baldas, kurio suapvalintos formos ir išskirtinės ypatybės gali pakeisti bet kurios patalpos atmosferą. Šis fotelis priklauso "Vyčio" kolekcijai, kurios baldai žinomi ne tik dėl stiliaus, bet ir funkcionalumo.

Vienas iš VYTIS fotelio privalumų yra suapvalintos formos, kurios suteikia jam išskirtinį ir prabangų išvaizdą. Šis dizainas taip pat užtikrina, kad fotelis puikiai tiks įvairioms erdvėms, nuo modernių svetainių iki jaukių miegamųjų kambarių.

Fotelio VYTIS kolekcijos baldų ypatybė yra dviejų lygių pagalvės, kurios leidžia reguliuoti sėdėjimo gylį. Tai suteikia jums galimybę pritaikyti fotelį pagal savo individualius poreikius ir užtikrinti maksimalų komfortą sėdint ilgesnį laiką.

Be to, VYTIS fotelyje gali būti integruota USB įkrovimo jungtis tiesiai iš baldo šono. Tai ne tik praktiškas funkcionalumas, bet ir moderni technologija, leidžianti jums patogiai įkrauti įvairius įrenginius tiesiog sėdint.

Pasirinkę fotelį VYTIS, turite galimybę rinktis tarp plato audinių arba natūralios odos. Šis pasirinkimas leidžia jums pritaikyti fotelį savo interjero stiliui ir asmeniniam skoniui. Kiekvienam pasirinkimui taip pat siūlomas platų spalvų spektras, leidžiantis sukurti unikalų ir įdomų dizainą.

Metalinės fotelio kojelės yra dar vienas elementas, kurį galima pasirinkti. Jų spalvą galima derinti su kitais baldais arba pabrėžti fotelio išskirtinį dizainą. Tai suteikia jums galimybę sukurti visiškai individualų ir pritaikytą interjerą, atspindintį jūsų skonį ir stilių. Fotelis VYTIS – tai ne tik baldas, bet ir jūsų namų interjero akcentas, kuris sujungs funkcionalumą ir dizainą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai