Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RUBIN, MAGRĖS BALDAI išskirtinio dizaino pufas svetainei, prieškambariui, biurui RUBIN, MAGRĖS BALDAI išskirtinio dizaino pufas svetainei, prieškambariui, biurui RUBIN, MAGRĖS BALDAI išskirtinio dizaino pufas svetainei, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RUBIN, MAGRĖS BALDAI išskirtinio dizaino pufas svetainei, prieškambariui, biurui
RUBIN, MAGRĖS BALDAI išskirtinio dizaino pufas svetainei, prieškambariui, biurui
RUBIN, MAGRĖS BALDAI išskirtinio dizaino pufas svetainei, prieškambariui, biurui

RUBIN, MAGRĖS BALDAI išskirtinio dizaino pufas svetainei, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 37 x 37 x 49 cm (I x G x A).
Galima rinktis ir didesnį pufą. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Išskirtinio dizaino pufas derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Pufas RUBIN yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas baldas, suteikiantis jūsų namams prabangos ir jaukumo jausmą. Šio pufo išskirtinumas slypi ne tik jo patogumo, bet ir dideliame pasirinkime tarp audinių ar natūralios odos, suteikdama galimybę jums sukurti unikalią erdvę pagal savo skonį.

Platus audinių arba natūralios odos pasirinkimas leidžia jums tinkamai derinti pufą RUBIN prie jūsų namų interjero stiliaus. Audinio pasirinkimas gali lemti jūsų namų atmosferos šiltumą ir švelnumą, tuo tarpu natūralios odos pufo pasirinkimas gali pridėti elegancijos ir prabangos jausmo.

Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą, suteikdami galimybę jums rinktis tarp nuo neutralių iki ryškių ir drąsių atspalvių. Tai suteikia jums galimybę sukurti harmoningą arba kontrastingą derinį, atitinkantį jūsų asmeninius skonį ir norus. Spalvų gausa taip pat leidžia eksperimentuoti su interjero detalėmis ir sukurti originalų, stilingą aplinką.

Nepaisant to, kokie audinio ar natūralios odos pasirinkimai jus gali traukti, svarbu prisiminti, kad kaina gali keistis priklausomai nuo pasirinktos medžiagos. Natūralios odos pufo gali būti brangesni dėl prabangumo ir unikalumo, tuo tarpu audinio pufo kainos gali būti prieinamesnės, bet taip pat siūlant daug įvairių galimybių.

Pufas RUBIN ne tik papildo jūsų namus, bet ir tampa išskirtiniu akcentu, suteikiančiu kambariui individualumo ir elegancijos. Su dideliu audinių ir odos pasirinkimu bei spalvų spektru, šis pufas puikiai atitiks jūsų lūkesčius dėl kokybės ir dizaino. Tai ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų patogumą ir estetiškumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai