Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui
NUOTRAUKOS
AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui
AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui
AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui
AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui
AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui

AJAX kėdė pietų, valgomojo, virtuvės stalui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 42 x 40 x 89 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis - 47 cm.
Sėdimoji dalis - audinys.
Audinio spalva - šviesiai pilka.
Kėdės kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

AJAX kėdė yra funkcionali ir stilinga sėdmaišis, puikiai tinka tiek šiuolaikiniams, tiek klasikiniams interjerams. Šios kėdės sėdimoji dalis pagaminta iš aukštos kokybės audinio, kurio šviesiai pilka spalva suteikia kėdei elegantišką ir modernų išvaizdą. Audinys yra ne tik patvarus, bet ir patogus, užtikrinantis malonų sėdėjimo komfortą.

AJAX kėdės sėdimoji dalis pasižymi optimaliu aukščiu - 47 cm, kas leidžia patogiai prisėsti prie stalo arba kitų sėdimųjų vietų. Tai suteikia universalumo ir leidžia kėdę pritaikyti skirtingoms erdvių reikmėms. Taip pat ši kėdė yra tinkamai proporcinga, suteikianti harmoniją bet kurioje aplinkoje.

Metalinės kėdės kojos yra padengtos miltelinės dangos būdu, kuris suteikia ilgaamžiškumą ir apsaugo nuo įbrėžimų ar kitokių pažeidimų. Kojų spalva - juoda, kurios kontrastas su šviesiai pilka audinio sėdimoji dalis sukuria modernų ir elegantišką dizainą.

AJAX kėdė yra ne tik patraukli vizualiai, bet ir praktiškai pritaikyta kasdieniam naudojimui. Jos dizainas atspindi šiuolaikines tendencijas, o kokybiški medžiagų pasirinkimai užtikrina ilgaamžiškumą ir patogumą. Tai puiki investicija į jūsų erdvės stilių ir komfortą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai