Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
LUKA, MAGRĖS BALDAI minkštas, elegantiškas pufas svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui LUKA, MAGRĖS BALDAI minkštas, elegantiškas pufas svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LUKA, MAGRĖS BALDAI minkštas, elegantiškas pufas svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui
LUKA, MAGRĖS BALDAI minkštas, elegantiškas pufas svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui

LUKA, MAGRĖS BALDAI minkštas, elegantiškas pufas svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 64 x 64 x 46 cm (I x G x A).
Elegantiškas pufas derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Kojelės gaminamos iš ąžuolo medienos.
Platus kojelių spalvų pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Pufas LUKA - tai puikus ir universalus papildymas jūsų namų interjerui, suteikiantis ne tik funkcionalumą, bet ir stiliaus šypseną. Jo dizainas leidžia lengvai priderinti pufą prie įvairių interjero stilių ir sukurti jaukią bei elegantišką atmosferą jūsų erdvėje.

Viena iš svarbiausių pufų LUKA privalumų yra galimybė pasirinkti iš plato audinių arba natūralios odos. Šis pasirinkimas leidžia jums tinkamai suderinti pufą su jūsų namų dizaino spalvomis ir tekstūromis. Audiniai gali suteikti šilumos ir švelnumo, tuo tarpu oda pridės elegancijos ir prabangos jausmo.

Itin platų spalvų spektrą, pasižyminčią kiekvienu pasirinkimu, galite atrasti pufą LUKA. Nuo neutralių ir ramiai besijaučiančių atspalvių iki ryškių ir drąsių spalvų - šis spalvų pasirinkimas leis jums kurti įvairiapusius ir asmeniškus interjero derinius, atitinkančius jūsų skonį ir nuotaiką.

Kojelės pufui LUKA yra gaminamos iš ąžuolo medienos, kuris yra žinomas savo tvirtumu ir natūralumu. Ši medžiaga suteikia ne tik stabilumą, bet ir subtilų, šiltą akcentą pufui. ąžuolas yra puikus pasirinkimas, siekiant sukurti ilgaamžišką ir tvirtą baldą, kuris tarnaus jums ilgą laiką.

Taip pat verta paminėti, kad pufas LUKA siūlo platų kojelių spalvų pasirinkimą. Šis detalė leis jums derinti pufą su kitais baldais arba suinteresuoti savo erdvę spalvingomis detalėmis. Tai suteiks jums galimybę kurti subtilius arba drąsius interjero sprendimus, pritaikytus jūsų asmeniniams poreikiams ir skoniui.

LUKA pufas sujungia komfortą, funkcionalumą ir stilingą dizainą. Šis baldas puikiai tinka tiek kaip papildomas sėdėjimo elementas, tiek kaip dekoratyvinis akcentas, kuris gali pridėti charakterio bet kuriam kambariui. Tai universalus ir stilingas sprendimas, kuris gali praturtinti jūsų interjerą ir sukurti jaukią erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai