Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING VISCO STANDARD viskoelastinės medžiagos pagalvė
NUOTRAUKOS
HILDING VISCO STANDARD viskoelastinės medžiagos pagalvė

HILDING VISCO STANDARD viskoelastinės medžiagos pagalvė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 72 x 42 x 13 cm.
Pagalvė iš viskoelastinės medžiagos Visco kaskart prisitaiko prie mūsų galvos judesių ir padėties miegant.
Dviejų pusių, puikiai tinka tiek tiems, kurie miega ant nugaros, tiek tiems, kurie miega ant šono.
Pagalvė įvilkta į švelnų užvalkalą su puikia veliūrine apdaila.
Užvalkalo skalbimo temperatūra - iki 40°C.
Specialaus impregnavimo dėka, rūpindamasi mūsų sveiku miegu, stabdo pavojingų pelėsių formavimąsi ir kaupimąsi.

 

Aprašymas

 

HILDING VISCO STANDARD viskoelastinė pagalvė pasižymi išskirtiniu komfortu ir pritaikomumu miegant. Pagaminta iš aukštos kokybės viskoelastinės medžiagos Visco, ji puikiai prisitaiko prie kiekvieno miegančiojo galvos judesių ir miego padėties, užtikrindama optimalų palaikymą ir ramų miegą.

Ši pagalvė yra dviejų pusių, todėl ji tinkama tiek tiems, kurie mėgsta miegoti ant nugaros, tiek tiems, kurie pasirenka šoninę miego poziciją. Tai suteikia universalią galimybę rasti tobulą miego komfortą, atitinkantį kiekvieno individualius poreikius.

Pagalvė yra dengta švelniu užvalkalu, kuris pasižymi puikiu veliūriniu apdailos finišu. Šis užvalkalas ne tik suteikia prabangos jausmą, bet ir užtikrina patogumą tiesiogiai sąveikaudamas su viskoelastine medžiaga. Be to, užvalkalą galima lengvai palaikyti švarų, nes jį galima skalbti temperatūroje iki 40°C.

HILDING VISCO STANDARD pagalvė yra suprojektuota su specialiu impregnavimu, kuris ne tik prisideda prie bendro higienos lygio, bet ir suteikia apsaugą nuo pavojingų pelėsių formavimosi ir kaupimosi. Tai reiškia, kad rūpindamasi savo sveiku miegu, galite būti tikri, jog ši pagalvė suteiks ne tik komfortą, bet ir saugumą bei ilgalaikį naudojimą. Su HILDING VISCO STANDARD pagalve miegoti taps ne tik malonu, bet ir sveika patirtimi, atitinkančia modernų miego poreikius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai