Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
SUPPERA dvipusis čiužinys su septynių anatominių zonų kišeninėmis Pocket spyruoklėmis
NUOTRAUKOS
SUPPERA dvipusis čiužinys su septynių anatominių zonų kišeninėmis Pocket spyruoklėmis

SUPPERA dvipusis čiužinys su septynių anatominių zonų kišeninėmis Pocket spyruoklėmis

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
SUPPERA – tai dvipusis čiužinys su septynių anatominių zonų kišeninėmis Pocket spyruoklėmis, mėgstantiems minkštą miego pagrindą.

Čiužinio  ypatybės:
kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį;
sumažina kūno apkrovą;
taisyklingai paskirsto žmogaus kūno padėtį;
atpalaiduoja įsitempusius raumenis.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių Pocket spyruoklių bloko su 4 cm unikalios molekulinės struktūros viskoelastinio (Bio Green) putų poliuretano lakštu. Dėl tinkamos kūno padėties sumažinama kūno apkrova. Kiekviena spyruoklė įvilkta į medvilninį maišelį individualiai reaguoja ir dinamiškai prisiderina prie atskirų kūno dalių formos ir svorio, taisyklingai paskirsto žmogaus kūno padėtį. Tai tylus čiužinys. Pajusite, kaip dingsta nuovargis ir atsipalaiduoja įsitempę raumenys. Norėdami šiek tiek kietesnio pagrindo tiesiog apverskite šį čiužinį, nes jis yra dvipusis ir miegosite ant itin elastingo putų poliuretano paviršiaus. Pajuskite nepakartojamą lengvumo pojūtį.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti.  Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Užvalkalas nusegamas užtrauktuku ir skalbiamas iki 40°C temperatūroje. 
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 23cm.

Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai suteikia gaminiams eksploatavimo metu maksimalų vėdinimą.

Čiužinio branduolį sudaro:
viskoelastinė medžiaga (Bio Green) (T-50kg/m³) – 4 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m³) – 3 cm;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 zonų kišeninių (Pocket) spyruoklių blokas – 256 vnt./m²;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
putų poliuretanas (T-27 kg/m³) – 2 cm;                                                                        
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 100–110 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

SUPPERA dvipusis čiužinys su septynių anatominių zonų kišeninėmis Pocket spyruoklėmis yra išskirtinis miegamojo baldas, sukuriantis idealias sąlygas geram ir sveikam miegui. Kiekviena čiužinio spyruoklė įkelta į atskirą tekstilės maišelį, užtikrinantį aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą. Šis unikalus dizainas sumažina kūno apkrovą, taisyklingai paskirsto žmogaus kūno svorį ir padeda atpalaiduoti įtemptus raumenis.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių Pocket spyruoklių bloko su 4 cm storio unikaliu molekulinės struktūros viskoelastiniu (Bio Green) poliuretano putų lakštų. Šis sudėtingas sluoksnis yra pritaikytas individualiai reaguoti į kiekvienos spyruoklės judesį, efektyviai prisitaikant prie kūno formos ir svorio. Dėl šios technologijos pasiekiama tinkama kūno padėtis miegant, kuri sumažina kūno stresą ir skatina sveiką miegą.

Čiužinys yra dvipusis, suteikiantis galimybę pasirinkti tarp švelnesnio arba kietesnio miego paviršiaus. Jei jaučiate poreikį kietesnio pagrindo, tiesiog apverskite čiužinį ir mėgaukitės itin elastingu putų poliuretano paviršiumi. Tai unikalus ir tylus čiužinys, kurį pasirinkus pajusite, kaip dingsta nuovargis ir atsipalaiduoja įsitempę raumenys.

Užvalkalas, pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti, suteikia papildomą komfortą. Ant abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga su svoriu 200 g/m². Užvalkalas yra lengvai nuimamas užtrauktuku, leidžiantis jį lengvai prižiūrėti - galima skalbti iki 40°C temperatūroje. Pasirinkite vieną iš septynių siūlomų užvalkalo variantų, pritaikydami jį pagal savo skonį. Čiužinio aukštis su užvalkalu siekia apie 23 cm, suteikiantis jums puikią miego patirtį kiekvieną naktį.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai