Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LATEX SOFT LOW viskoelastinė perforuota latekso pagalvė LATEX SOFT LOW viskoelastinė perforuota latekso pagalvė
NUOTRAUKOS
LATEX SOFT LOW viskoelastinė perforuota latekso pagalvė
LATEX SOFT LOW viskoelastinė perforuota latekso pagalvė

LATEX SOFT LOW viskoelastinė perforuota latekso pagalvė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai: 40 x 60 x 12 cm.
Latekso pagalvė yra perforuota, todėl gerai praleidžia orą ir yra elastinga.
Pagalvės išskirtinė savybė yra ta, kad ji niekada neįdumba ir nepakeičia savo formos.

 

Aprašymas

 

LATEX SOFT LOW viskoelastinė perforuota latekso pagalvė yra išskirtinės kokybės miego priedas, kuris sujungia komfortą ir funkcionalumą. Ši pagalvė yra pagaminta iš viskoelastinio latekso, kuris pasižymi ypatinga elastingumu ir patogumu miegant.

Pagalvė yra perforuota, kas suteikia jai galimybę gerai praleisti orą. Tai svarbu, nes tai padeda reguliuoti temperatūrą ir palaikyti optimalią miego sąlygą. Perforacijos taip pat prisideda prie pagalvės elastingumo, leisdamos jai lengvai prisitaikyti prie miegančiojo galvos ir kaklo formos.

Viena iš išskirtinių šios pagalvės savybių yra jos gebėjimas išlaikyti formą ir atsparumas įdaužimams. Nepaisant ilgalaikio naudojimo, pagalvė išlieka nepakitusi, o tai užtikrina nuolatinį miego komfortą. Tai svarbu ne tik iš estetinės pusės, bet ir sveikatos požiūriu, nes pagalvės, kurios palaiko formą, gali teikti optimalų galvos ir kaklo palaikymą, prisidedantį prie sveiko miego.

LATEX SOFT LOW pagalvė yra sukurtas su mintimi apie ilgalaikį naudojimą ir tai, kad miego kokybė yra svarbiausia. Ji ne tik atitinka aukštus komforto standartus, bet ir suteikia sveikatos privalumus. Ši perforuota latekso pagalvė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybišką miegą ir ilgaamžiškus miego produktus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai