Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING FAMILY EXPERT lamelinės lovų grotelės su pakeliamu galvūgaliu ir kojūgaliu
NUOTRAUKOS
HILDING FAMILY EXPERT lamelinės lovų grotelės su pakeliamu galvūgaliu ir kojūgaliu

HILDING FAMILY EXPERT lamelinės lovų grotelės su pakeliamu galvūgaliu ir kojūgaliu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
28 elastingos lamelės, įtvirtintos laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui.
Centrinis sutvirtinimo diržas.
Kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje.
Pakeliamas galvūgalis ir kojūgalis.
Aukštis 6 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING FAMILY EXPERT lamelinės lovų grotelės yra aukštos kokybės ir inovatyvios miegamojo sprendimas, kuris suteikia jums patogią ir raminančią nakvynę. Šios grotelės išsiskiria 28 elastingomis lamelėmis, kurios įtvirtintos specialiuose laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui. Tai užtikrina ne tik ilgalaikį produktų tarnavimą, bet ir patogų jūsų miegą.

Centrinis sutvirtinimo diržas yra dar vienas svarbus elementas, kuris padeda palaikyti lovą vientisą ir stiprų. Šis diržas užtikrina, kad lamelės išliktų teisingoje pozicijoje, nepaisant miegant ant lovos ar kitų judesių. Tai prisideda prie bendro patogumo ir ilgesnio grotelės tarnavimo laikotarpio.

Viena iš išskirtinių savybių yra kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje. Tai leidžia prisitaikyti prie skirtingų kūno savybių ir miego poreikių. Jūs galite patogiai reguliuoti grotelės kietumą pagal savo pageidavimus, suteikdami sau optimalų miego komfortą.

Pakeliamas galvūgalis ir kojūgalis yra dar vienas privalumas, kuris leidžia individualiai pritaikyti groteles pagal savo poreikius. Šis funkcionalumas suteikia galimybę reguliuoti lovos padėtį, padedant įveikti galvos ar kojų skausmus, pagerinti kraujotaką ir tiesiog suteikti jums dar didesnę miego patogumą.

HILDING FAMILY EXPERT lamelinės lovų grotelės taip pat išsiskiria savo kompaktišku dizainu ir aukščiu, kuris siekia 6 cm. Šis matmuo padeda sukurti modernų ir tvarkingą miegamąjį interjerą, tuo pačiu suteikiant aukštą lovos komfortą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia kokybiško miego ir vertina inovatyvius miegamojo sprendimus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai