Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus čiužinio užvalkalas DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus čiužinio užvalkalas
NUOTRAUKOS
DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus čiužinio užvalkalas
DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus čiužinio užvalkalas

DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus čiužinio užvalkalas

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Tai – drėgmės nepraleidžiantis sluoksnis, dengiamas ant vaikų ir suaugusiųjų čiužinių siekiant užtikrinti higieną.
Užvalkalo viršus yra padengtas patogiu ir minkštu viršutiniu sluoksniu, pagamintu iš medvilnės ir poliesterio.
Viršutinis sluoksnis gali sugerti dvigubai daugiau skysčio nei pats sveria.
Paklodę su guma lengva uždėti, ji tvirtai laikosi.
Išsaugo unikalias savybes iki 100 skalbimų.
Medžiaga: medvilnės/poliesterio audinys (50%/50%).

 

Aprašymas

 

DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus čiužinio užvalkalas yra puikus pasirinkimas siekiant užtikrinti ne tik patogumą, bet ir optimalią higieną miegamajame. Šis specialus užvalkalas yra sukurtas taip, kad nepraleistų drėgmės, kartu būdamas orui pralaidus ir išlaikydamas čiužinį švarų bei sausą.

Užvalkalo viršus dengiamas minkštu ir patogiu sluoksniu, pagamintu iš medvilnės ir poliesterio mišinio. Šis medžiagos derinys ne tik suteikia malonų prisilietimą, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą bei patvarumą. Viršutinis sluoksnis yra sukurtas taip, kad sugeba sugerti net dvigubai daugiau skysčio nei pats sveria, todėl jūsų čiužinys išliks sausas net esant dideliems skysčių kiekiams.

DAGGKAPA užvalkalo montavimas yra paprastas ir greitas. Tai yra pakloda su guma, kuri lengvai priglunda prie čiužinio, užtikrindama tvirtą laikymą. Be to, šis neperšlampantis užvalkalas išlaiko savo unikalias savybes net iki 100 skalbimų, todėl galite būti tikri, kad jūsų miegamasis išliks švarus, sausas ir patogus ilgą laiką.

DAGGKAPA užvalkalas yra puiki investicija į jūsų miegamojo higieną, suteikiantis ramų miegą ir užtikrinantis, kad jūsų čiužinys išliks nepriekaištingas ilgą laiką.

 

Klauskite

Blog interjero
patarimai