Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING VISCO PRIME profiliuota pagalvė iš viskoelastinės medžiagos
NUOTRAUKOS
HILDING VISCO PRIME profiliuota pagalvė iš viskoelastinės medžiagos

HILDING VISCO PRIME profiliuota pagalvė iš viskoelastinės medžiagos

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 70 x 39 x 12 cm.
Profiliuota pagalvė iš viskoelastinės medžiagos Visco.
Užtikrina aukštą miego kokybę, atsipalaidavimą ir tinkamą kaklo slankstelių poziciją.
Pagalvė įvilkta į švelnų užvalkalą su puikia veliūrine apdaila.
Užvalkalo skalbimo temperatūra - iki 40°C.
Specialaus impregnavimo dėka, rūpindamasi mūsų sveiku miegu, stabdo pavojingų pelėsių formavimąsi ir kaupimąsi.

 

Aprašymas

 

HILDING VISCO PRIME profiliuota pagalvė – tai puikus pasirinkimas siekiant aukštos miego kokybės ir gerovės. Ši pagalvė pagaminta iš viskoelastinės medžiagos Visco, kuri užtikrina ne tik minkštumą, bet ir prisitaikymą prie kūno formos. Tai reiškia, kad pagalvė suteikia optimalų slankstelių atramą, užtikrindama tinkamą kaklo poziciją ir sumažindama įtampą.

Viena iš pagrindinių šios pagalvės privalumų yra aukštas miego komfortas ir atsipalaidavimas. Viscoelastinė medžiaga reaguoja į kūno temperatūrą ir svorį, taip sukurdama minkštą ir patogų paviršių. Tai puiki galimybė tiems, kurie siekia rasti pagalvę, prisitaikančią prie individualių miego poreikių.

Pagalvė yra įvilkta į švelnų užvalkalą su puikia veliūrine apdaila, suteikiančia ne tik komfortą, bet ir estetiškumą miegamajam. Užvalkalas lengvai išimamas ir skalbiamas temperatūroje iki 40°C, todėl galite lengvai išlaikyti švarą ir šviežumą.

Be to, ši pagalvė yra specialiai impregnuota siekiant apsaugoti nuo pavojingų pelėsių formavimo ir kaupimosi. Tai svarbu ne tik siekiant išlaikyti pagalvės higieną, bet ir užtikrinti sveiką miegą. Šis papildomas apsaugos sluoksnis leidžia ramiai miegoti, be rūpesčių dėl neigiamų sveikatos poveikių.

HILDING VISCO PRIME pagalvė sujungia aukštą kokybę, ergonomiją ir sveiką miegą, padedant jums rasti puikų miego komfortą kiekvieną naktį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai