Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING TANGO spyruoklinis Pocket čiužinys su lateksu miegamojo lovai HILDING TANGO spyruoklinis Pocket čiužinys su lateksu miegamojo lovai HILDING TANGO spyruoklinis Pocket čiužinys su lateksu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING TANGO spyruoklinis Pocket čiužinys su lateksu miegamojo lovai
HILDING TANGO spyruoklinis Pocket čiužinys su lateksu miegamojo lovai
HILDING TANGO spyruoklinis Pocket čiužinys su lateksu miegamojo lovai

HILDING TANGO spyruoklinis Pocket čiužinys su lateksu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų „Pocket“ tipo spyruoklės.
Vienoje pusėje High Resilience (HR) putų poliuretanas 3 cm.
Kitoje pusėje maloniai kūną apgaubiantis lateksas 4 cm.
Galite pasirinkti iš dviejų skirtingų užvalkalų - Velvet (100% poliesteris) bei Tencel (61% poliesteris, 39% celiuliozė).
Velvet užvalkalas yra labai švelnus liesti, minkštas, lyg aksominis.
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
3D juostelė aplink čiužinį geresnei oro cirkuliacijai.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 23 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING TANGO spyruoklinis Pocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės miego patirties. Šis čiužinys sukuria optimalią pagalvėlę tarp komforto ir palaikymo, naudodamas modernią „Pocket“ tipo spyruoklių technologiją su 7 anatominių zonų sistemą.

Čiužinio viena pusė yra padengta 3 cm storio High Resilience (HR) putų poliuretanu, kuris suteikia tinkamą palaikymą jūsų nugarai ir leidžia jums pasinerti į ramų miegą. Kitoje pusėje rasite 4 cm storio maloniai kūną apgaubiantį lateksą, kuris prisitaiko prie jūsų kūno formos, suteikdamas jums jaukumo jausmą.

Įsigyjant HILDING TANGO čiužinį, galite pasirinkti tarp dviejų skirtingų užvalkalų - Velvet (100% poliesteris) ir Tencel (61% poliesteris, 39% celiuliozė). Velvet užvalkalas yra labai švelnus ir minkštas, lyg aksominis, suteikdamas jums prabangos pojūtį. Tencel užvalkalas naudoja „Purotex“ medžiagą su anti-alerginėmis savybėmis, užtikrindamas, kad jūsų miegas būtų saugus ir sveikas.

Čiužinio užvalkalas yra lengvai nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, užtikrindamas švarą ir higieną. Įmontuota 3D juostelė aplink čiužinį skatina gerą oro cirkuliaciją, padedant jums išlaikyti tinkamą temperatūrą miegant.

Šonuose esančios rankenos suteikia patogumą ir lengvumą čiužinio pakėlimui. Jis supakuotas į ritinį, leisdamas jums lengvai transportuoti jį iš vienos vietos į kitą. Su aukščiu 23 cm, HILDING TANGO čiužinys suteiks jums gerą balansą tarp komforto ir palaikymo, leisdamas mėgautis kokybišku miegu kiekvieną naktį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai