Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
KOPA TIGER putų poliuretano antčiužinis KOPA TIGER putų poliuretano antčiužinis
NUOTRAUKOS
KOPA TIGER putų poliuretano antčiužinis
KOPA TIGER putų poliuretano antčiužinis

KOPA TIGER putų poliuretano antčiužinis

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
KOPA Tiger – išskirtinis antčiužinis, pagamintas iš unikalių savybių, naujai išgauto aukščiausios kokybės putų poliuretano „Tiger Touch TT3735“.

Naujas „Tiger Touch TT3735“  putų poliuretanas savo savybėmis labai panašus į lateksą. Jis yra patvarus, pagamintas iš atvirų porų ląstelių struktūros, užtikrina gerą oro pralaidumą, kuris garantuoja didesnį drėgmės garinimą ir palaiko stabilią oro cirkuliaciją miego metu. 

Antčiužiniu galite paaukštinti ar pakietinti miego pagrindą , be to jis išlygina nelygumus ir prailgina čiužinio tarnavimo laiką . Antčiužinį lengva susukti į ruloną, dėl to dienos metu jis neužims daug vietos.

Antčiužinio užvalkalas gaminamas iš švelnaus trikotažinio audinio. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas antčiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti maksimalią higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40ºC temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų. 

Antčiužinio branduolį sudaro:
Tiger Touch TT3735  putų poliuretanas – 4 cm;
antčiužinio aukštis su užvalkalu – apie 5 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 130 kg.

 

Aprašymas

 

KOPA TIGER pristato išskirtinį antčiužinį, kuris pagamintas iš naujos „Tiger Touch TT3735“ putų poliuretano su unikaliomis savybėmis. Šis antčiužinis išsiskiria aukščiausios kokybės medžiagomis, kurios suteikia jums nepaprastą miego patirtį.

Naujas „Tiger Touch TT3735“ putų poliuretanas pasižymi ypatingomis savybėmis, labai panašiomis į lateksą. Jo patvarumas ir atvirų porų ląstelių struktūra užtikrina gerą oro pralaidumą, leidžiantį efektyviai reguliuoti drėgmės lygį ir palaikyti nuolatinę oro cirkuliaciją per visą miegą. Tai reiškia, kad galėsite mėgautis gaiviu ir sausu miegu, nes antčiužinys efektyviai leidžia garui išsiskirti.

Šis antčiužinis yra ne tik komfortiškas, bet ir funkcionalus. Jį galima lengvai paaukštinti ar pakietinti, o jo naudojimas padeda išlyginti nelygumus pagrindiniame čiužinyje, tuo pat metu pratęsiant antčiužinio tarnavimo laiką. Patogus antčiužinis taip pat puikiai tinka tiems, kurie vertina vietos taupymą – jį galima susukti į ruloną, todėl dienos metu jis neužims daug vietos.

Užvalkalas antčiužiniui yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, o atsegamas užtrauktukas padeda lengvai prižiūrėti antčiužinį. Jis dengia visas kraštines, užtikrinant maksimalią higieną. Be to, užvalkalą galima lengvai plauti iki 40ºC temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.

KOPA TIGER siūlo įvairius užvalkalo variantus, todėl kiekvienas gali rasti tinkamą spalvą ar dizainą, atitinkantį savo skonį ir interjerą. Išskirtinės medžiagos ir dizainas padaro šį antčiužinį ne tik praktišku, bet ir stilingu miego atributu, kurį vertins kiekvienas miegantis asmuo.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai