Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
PRIMERO viskoleastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis miegamojo lovai PRIMERO viskoleastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
PRIMERO viskoleastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis miegamojo lovai
PRIMERO viskoleastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis miegamojo lovai

PRIMERO viskoleastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
PRIMERO – tai septynių anatominių zonų dvipusis viskoelastinis čiužinys su penkių sluoksnių, skirtingo pjaustymo ir tankio putų poliuretano ir viskoelastinės medžiagos kombinacija, užtikrinančia maksimalų komfortą miego metu.

Čiužinio ypatybės:
turi ortopedinių savybių;
palaiko natūralią stuburo padėtį;
prisitaiko prie kūno išlinkimų;
pralaidus orui;
elastingas;
ilgaamžis.

Ypatingam komfortui pasiekti, čiužinio branduolys susideda net iš kelių skirtingų sluoksnių, skirtingo tankio bei pjaustymo putų poliuretano ir viskoelastinės medžiagos derinio. Čiužinio PRIMERO vidurinis sluoksnis yra iš padidinto elastingumo poliuretano. Tai tvirtas pagrindas visam čiužiniui. Vidurinę juostą iš abiejų pusių dengia specialiai pjaustytas, naujos kartos putų poliuretanas, kuris, po tarnavimo laiko, yra visiškai perdirbamas. Inovatyvus, zoninis pjaustymas paverčia paprastą elastinio putų poliuretano sluoksnį geru ir patogiu čiužinio sudėtinių dalių elementu, o skirtingų putų bei jų tankių derinys suteikia kūnui malonesnę ir patogesnę atramą.

Padedami specialistų, sukūrėme brėžinį ir išpjaustėme čiužinį septyniomis anatominėmis zonomis, kad čiužinys suteiktų kūnui taisyklingą miego atramą, bet kartu jaustųsi kuo daugiau komforto. Ypatingam komfortui pasiekti abi čiužinio pusės padengtos skirtingų tankių viskoelastine medžiaga. Tai – prie kūno prisitaikanti, spaudimą mažinanti medžiaga, kuri dėl savo unikalių savybių užtikrina ženkliai mažesnį spaudimą sunkiausioms kūno vietoms. Viskoelastinis putų poliuretanas į save sugeria žmogaus kūno svorį, todėl ant čiužinio atsigulęs žmogus tarsi atsiduria nesvarumo būsenoje, atsipalaiduoja ir pasineria į ramų, niekieno netrikdomą miegą.

Čiužinio gamyboje naudojamos sertifikuotos, laidžios orui bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos.

Čiužinio užvalkalas pagamintas iš aukštos kokybės, sertifikuoto trikotažo, kuris impregnuotas Aloe Vera ekstraktu – tai originali medžiaga, vertinama dėl higieninių savybių, nes alavijas naikina dulkių erkutes ir susikaupusias bakterijas. Pluoštas su alijošiaus ekstraktu yra laidus orui ir idealiai sugeria drėgmę. Visas čiužinio užvalkalo kraštines juosia  3D tinklelis, kuris taip pat padidina oro laidumo galimybes. Užvalkalas yra daigstytas antialergine medžiaga, kuri apsaugo nuo dulkių erkučių veisimosi. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti  sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 22 cm.

Čiužinio techninis aprašymas:
pjaustyta viskoelastinė medžiaga (T-57kg/m³) – 4 cm;
segmentuotas 7 zonų putų poliuretanas (T-38 kg/m³) – 4 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-42 kg/m³) – 5 cm;
segmentuotas  7 zonų putų poliuretanas (T-38 kg/m³) – 4 cm;
pjaustyta viskoelastinė medžiaga (T-55kg/m³) – 4cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 100 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis.  

 

Aprašymas

 

PRIMERO viskoleastinis putų poliuretano čiužinys yra aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo atributas, kuris ne tik suteikia ypatingą komfortą, bet ir pasižymi ortopedinėmis savybėmis, palaikant natūralią stuburo padėtį.

Šis čiužinys yra sukurtas su mintimi apie optimalų miego kokybę ir ilgalaikį naudojimą. Jo branduolys sudarytas iš kelių sluoksnių skirtingo tankio putų poliuretano bei viskoelastinės medžiagos derinio, siekiant pasiekti maksimalų elastingumą ir patogumą. Vidurinis sluoksnis, pagamintas iš padidinto elastingumo poliuretano, suteikia tvirtą pagrindą visam čiužiniui.

Inovatyvus zoninis pjaustymas, atliktas pagal specialistų sukurtus brėžinius, leidžia čiužiniui prisitaikyti prie kūno išlinkimų ir suteikti taisyklingą miego atramą. Čiužinio vidurinę juostą dengia specialiai pjaustytas putų poliuretanas, kuris yra visiškai perdirbamas po tarnavimo laiko, atspindint įsipareigojimą aplinkos saugai.

Abi čiužinio pusės padengtos skirtingo tankio viskoelastine medžiaga, kuri prisitaiko prie kūno formos, mažina spaudimą sunkiausioms kūno vietoms ir užtikrina patogią atramą. Viskoelastinis putų poliuretanas absorbuoja kūno svorį, leidžiant žmogui pajusti nesvarumo būseną ir pasinerti į ramų, gilų miegą.

PRIMERO čiužinys ne tik suteikia ypatingą miego komfortą, bet ir ilgaamžiškumą bei orumo pralaidumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik geriausios miego patirties, bet ir rūpinasi savo stuburo sveikata bei bendru gerove miego metu.

Garantija – 5 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai