Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
MAESTRO – išskirtinai komfortiškas ir elastingas, penkių sluoksnių čiužinys. Čiužinys išpjaustytas septyniomis anatominėmis zonomis, kad suteiktų kūnui taisyklingą atramą miego metu, tačiau kartu ir kuo didesnį patogumą.

Čiužinio ypatybės:
turintis ortopedinių savybių;
palaikantis natūralią stuburo padėtį;
prisitaikantis prie kūno fizinių išlinkimų;
atpalaiduojantis;
suteikiantis taisyklingą kūno atramą;
komfortabilus;
dvipusis: minkštesnė ir vidutinė pusės.

Ypatingam komfortui pasiekti, viena čiužinio pusė dengta 4 cm  pjaustyta viskoelastine medžiaga. O kita čiužinio pusė, dengta 4 cm pjaustyto putų poliuretano sluoksniu. Tai prie kūno prisitaikanti, spaudimą mažinanti medžiaga, dėl savo unikalių savybių užtikrina ženkliai mažesnį spaudimą sunkiausioms kūno vietoms. Viskoelastinis putų poliuretanas į save sugeria žmogaus kūno svorį, todėl ant čiužinio atsigulęs žmogus tarsi atsiduria nesvarumo būsenoje, atsipalaiduoja ir pasineria į ramų, niekieno netrikdomą miegą. 

Visas čiužinio užvalkalo kraštines juosia 3D tinklelis, kuris padidina oro laidumo galimybes. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti maksimalią higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 ºC temperatūroje arba valyti  sausu cheminiu būdu.
Galima rinktis užvalkalą iš septynių variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 25 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
pjaustyta 7 zonų viskoelastinė medžiaga  VE (T-50 kg/m³) - 4 cm;
putų poliuretanas VB  (T-30 kg/m³) - 2 cm;
pjaustytas 7 zonų putų poliuretanas VB  (T-30 kg/m³) - 12 cm;
putų poliuretanas VB  (T-30 kg/m³) - 2 cm;
pjaustytas 7 zonų padidinto elastingumo HR  (T-30 kg/m³) - 4 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110 kg;
lovos pagrindas – grotelės;
čiužinys – dvipusis (minkštesnis/vidutinis).

 

Aprašymas

 

MAESTRO ortopedinių savybių turintis viskoelastinis putų poliuretano čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia maksimalaus komforto ir sveikos miego patirties. Šis čiužinys sujungia įvairias ortopedines savybes, kurios palaiko natūralią stuburo padėtį, prisitaiko prie kūno fizinių išlinkimų ir suteikia taisyklingą kūno atramą.

Viena iš šio čiužinio ypatingų savybių yra jo dvipusis dizainas. Vienoje pusėje yra 4 cm pjaustyta viskoelastinė medžiaga, kuri prisitaiko prie kūno formų, mažina spaudimą ir suteikia ypatingą komfortą. Kitoje pusėje rasite 4 cm pjaustyto putų poliuretano sluoksnį, kuris taip pat prisitaiko prie kūno, bet suteikia vidutinį tvirtumą.

Viskoelastinis putų poliuretanas, kuris dengia čiužinio pusę, yra unikali medžiaga, absorbuojanti žmogaus kūno svorį. Tai sukuria jausmą, lyg būtumėte nesvarumo būsenoje, leidžiantį jums atsipalaiduoti ir mėgautis ramia miego patirtimi be jokio diskomforto.

Užvalkalo dizainas yra dar vienas išskirtinis bruožas. Kraštines juosiantis 3D tinklelis padidina oro laidumo galimybes, užtikrindamas nuolatinį čiužinio ventiliaciją. Atsegamas užtrauktukas leidžia lengvai prižiūrėti ir palaikyti čiužinio higieną, nes jį galima skalbti arba valyti sausu cheminiu būdu.

Galima pasirinkti iš septynių skirtingų užvalkalo variantų, leidžiančių pritaikyti čiužinį pagal savo skonį. Čiužinio aukštis su užvalkalu siekia apie 25 cm, užtikrindamas pakankamą aukštį ir patogumą miegant. MAESTRO ortopedinis čiužinys yra ne tik patogus, bet ir funkcionalus, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia geriausios miego patirties ir sveikatos.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai