Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ALANTA viskoelastinis putų poliuretano miegamas čiužinys
NUOTRAUKOS
ALANTA viskoelastinis putų poliuretano miegamas čiužinys

ALANTA viskoelastinis putų poliuretano miegamas čiužinys

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
ALANTA – tai viskoelastinis čiužinys, kuris  atpalaiduoja įsitempusius viso kūno raumenis. Miegodami ant šio čiužinio žiemą nesušalsite, o vasarą nesukaisite.

Čiužinio ypatybės:
su spaudimą mažinančia viskoelastine medžiaga;
taisyklingai paskirsto žmogaus svorį;
atpalaiduoja kūno raumenis;
dvipusis.

Tinka lovoms su padėčių nustatymu.

Dėl unikalios struktūros viskoelastinė medžiaga (Bio Green) reaguodama į šilumą keičia savo kietumą. Liesdamasi su žmogaus kūnu, ji minkštėja ir elastingai prisitaiko prie kūno anatomijos bei taisyklingai apgaubia kūną, todėl tolygiai paskirsto visą slėgį. Šiltuoju metu galite patogiai jaustis miegodami apvertę čiužinį, nes jis yra dvipusis. Šis čiužinys tinka ir alergiškiems žmonėms. Rinkitės taisyklingos padėties bei kūno raumenis atpalaiduojantį miegą.

Čiužinio gamyboje naudojamos sertifikuotos, laidžios orui bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos. Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją ir prailgina čiužinio tarnavimo laiką.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu. 
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 19 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
viskoelastinė medžiaga (Bio Green) (T-50kg/m³) – 4 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m³) – 11 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-35 kg/m³) – 2 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110 kg;
čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 19 cm;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

ALANTA viskoelastinis putų poliuretano miegamas čiužinys yra išskirtinis pasirinkimas tiems, kurie ieško aukščiausios kokybės ir optimalaus miego komforto. Šis čiužinys pasižymi spaudimą mažinančia viskoelastine medžiaga (Bio Green), kuri unikaliai reaguoja į šilumą ir prisitaiko prie miegantiesiems kūno formos bei judesių.

Viena iš svarbiausių šio čiužinio savybių yra jo gebėjimas taisyklingai paskirstyti žmogaus svorį. Tai įmanoma dėl viskoelastinės medžiagos, kuri, kaitinama kūno šiluma, minkštėja ir elastingai prisitaiko prie kiekvieno miegantiesiems kūno kontūrų. Šis procesas užtikrina, kad slėgis būtų tolygiai paskirstytas, taigi sumažinant spaudimą ant kūno ir palengvinant miegančiojo raumenų įtempimą.

Čiužinys taip pat yra dvipusis, suteikiantis galimybę miegoti įvairiomis pusėmis. Tai leidžia pritaikyti čiužinį pagal asmeninius poreikius ir pageidavimus. Be to, dėl šio dvipusio dizaino čiužinys yra tinkamas tiems, kurie ieško šilto ir patogaus miego metų laikotarpiu.

ALANTA čiužinys taip pat yra tinkamas lovoms su padėčių nustatymu, nes jis taisyklingai palaiko kūno struktūrą ir atpalaiduoja raumenis. Medžiaga yra alergiškiems žmonėms draugiška, todėl šis čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori saugaus ir sveiko miego aplinkos.

Viskoelastinis putų poliuretano ALANTA čiužinys yra išskirtinis pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik miego komforto, bet ir sveikos miego aplinkos su unikaliomis savybėmis ir aukščiausia kokybe.

Garantija – 5 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai