Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
NOVA aukštas dviejų Pocket spyruoklių sistemos pagrindu čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
NOVA aukštas dviejų Pocket spyruoklių sistemos pagrindu čiužinys miegamojo lovai

NOVA aukštas dviejų Pocket spyruoklių sistemos pagrindu čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
NOVA – tai neįprastai aukštas čiužinys, dviejų Pocket spyruoklių sistemų pagrindu, patogiam miegui.

Čiužinio  ypatybės:
kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį;
su dviejų Pocket spyruoklių blokų deriniu efektyviam palaikymui;
su HR atvirų porų putų poliuretanu minkštumui bei elastingumui;
laidus orui;
dvipusis.

Šiame čiužinyje sujungtos dvi Pocket spyruoklių sistemos, miego pagrindo patogumui užtikrinti. Tokioje sistemoje kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, jų yra 250 vnt./m², todėl kiekvienos spyruoklės individualaus reagavimo metu puikiai sugeriami miegančiojo judesiai.

Dėl dviejų, vienas kitą dengiančių spyruoklinių blokų pagrindo šis čiužinys pasižymi išskirtinėmis komforto savybėmis. Čiužinio branduolio bei jo viršutinių dalių derinys sukuria unikalų jausmą miego metu. Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomas vėdinimo angelės. Tai suteikia gaminiams eksploatavimo metu maksimalų vėdinimą.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Užvalkalas nusegamas užtrauktuku ir skalbiamas iki 40°C temperatūroje.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 32 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-35 kg/m³) – 3 cm;
spyruoklių apsauga, neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 zonų kišeninių (Pocket) tipo spyruoklių blokas – 250 vnt/m2;
7 zonų kišeninių (Pocket) tipo spyruoklių blokas – 250 vnt/m2;
spyruoklių apsauga, neaustinė kamšytinė medžiaga;
putų poliuretanas VB (T-27 kg/m³) – 3 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis su galimybe rinktis šiek tiek kietesnę arba minkštesnę puses.

 

Aprašymas

 

NOVA aukštas dviejų Pocket spyruoklių sistemos pagrindu čiužinys pristato naują lygį miego komforto ir palaikymo srityje. Šis čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės ir ypatingų savybių miego metu.

Čiužinyje panaudota dviejų Pocket spyruoklių sistemos derinys, kuris lemia efektyvų miego pagrindo palaikymą. Kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį, kuris užtikrina jų individualų veikimą. Ši sistema leidžia kiekvienai spyruoklei prisitaikyti prie miegančiojo kūno formos ir judesių, suteikiant optimalų palaikymą ir patogumą.

NOVA čiužinyje naudojamas HR atvirų porų putų poliuretanas, kuris suteikia čiužiniui minkštumą bei elastingumą. Šis medžiagos derinys su dviejų Pocket spyruoklių blokais sukuria unikalų jausmą miego metu. Čiužinys laidus orui, todėl užtikrina optimalią ventiliaciją ir sveiką miegą.

Dvipusis dizainas suteikia vartotojui galimybę pasirinkti pageidaujamą miego paviršių, taip pat ilgiau išnaudojant čiužinį. Kiekvienas iš keturių čiužinio bortų yra aprūpintas papildomomis vėdinimo angelėmis, kurios suteikia optimalų vėdinimą ir padeda išlaikyti higieniškas sąlygas per visą čiužinio gyvavimo laikotarpį.

NOVA aukštas dviejų Pocket spyruoklių sistemos pagrindu čiužinys yra ne tik funkcionalus, bet ir elegantiškas, suteikiantis galimybę mėgautis kokybišku miegu ir pamiršti apie nugaros skausmus bei nepatogumus. Tai yra patrauklus pasirinkimas visiems, kurie vertina aukštą kokybę ir nori patirti išskirtinį miego komfortą.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai