Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
OPERA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su natūraliu arklio ašutų pluoštu
NUOTRAUKOS
OPERA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su natūraliu arklio ašutų pluoštu

OPERA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su natūraliu arklio ašutų pluoštu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
OPERA – unikalus spyruoklinis čiužinys su natūraliu arklio ašutų pluoštu. Žmogus vis labiau vertina natūralumą bei jį supančią aplinką, todėl siūlome išbandyti čiužinį, į kurį stengėmės sudėti kiek įmanoma daugiau natūralių medžiagų. Tokios medžiagos pasižymi geru pralaidumu orui ir puikiu vėdinimusi.

Čiužinio ypatybės:
unikali branduolio sudėtis, užtikrinantį maksimalų komfortą;
su arklio ašutų pluoštu, kuris veikia kaip vėdinimo sistema;
palaikoma optimaliausia temperatūra viso miego metu;
suteikiama taisyklinga atrama;
atpalaiduojami įsitempę viso kūno raumenys.
  
Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių. Kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, o jų yra net 400 vnt./m², todėl kiekvienos spyruoklės individualaus reagavimo metu puikiai sugeriami miegančiojo judesiai.

Ypatingam komfortui pasiekti, viena čiužinio pusė dengta net kelių skirtingų sluoksnių deriniu. Tai medvilnė, laidus orui lateksas, kokoso pluoštas bei ypatinga ir neįprasta, prabangių čiužinių bei lovų gamyboje naudojama medžiaga – arklio ašutai. Žinoma, visų pirma ašutai yra paruošiami taip, kad būtų tinkami čiužinių gamybos naudojimui, užkertant galimybes alerginei reakcijai. Paruoštas naudojimui arklio ašutų pluoštas veikia kaip puiki vėdinimo sistema. Ji neleidžia miegančiojo kūnui sukaisti ant tokio čiužinio žmogus jaučia tinkamiausią temperatūrą. Dėl natūralių arklio ašutų ir kitų medžiagų, esančių čiužinyje, derinio miegančiajam tiek šiltu, tiek šaltu oru nei per karšta, nei per šalta.

Kita čiužinio pusė padengta itin elastingu putų poliuretanu HR. Šio čiužinio pagrindą prilaikantys šonai iš visų pusių turi daugybę specialiai išpjaustytų vėdinimo angelių. Toks čiužinys puikiai praleidžia orą, nesugeria drėgmės ją natūraliai išgarindamas. Čiužinio gamyboje naudojamos sertifikuotos, orui laidžios bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos. Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją. Čiužinys tinka tiems, kurie miegui renkasi vidutinio kietumo ar kietesnį pagrindą.

Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu apie – 26 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
medvilnės sluoksnis  (500 gr/m²) – 0,5 cm;
arklio ašutų pluoštas (T-45 kv/m²), 900 gr/m² – 4 cm;
latekso sluoksnis (T-65 kg/m³) – 2 cm;
kokoso pluoštas – 1 cm;
7 zonų Multipocket spyruoklių blokas – 400 vnt./m²;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
neaustinė kamšytinė medžiaga;                                                                   
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-40 kg/m3) – 3 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – viena pusė – 130 kg, kita – 110 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

PASTABA: netinka lovoms, turinčioms šoninį grotelių pakėlimą.

Specialiai pjaustyti, orui laidūs čiužinio šonai.

Čiužinys – dvipusis.

 

Aprašymas

 

OPERA spyruoklinis Multipocket čiužinys yra įspūdingas šiuolaikinės miegamojo technologijos kūrinys, kuris pasižymi unikalia branduolio sudėtimi, užtikrinančia maksimalų komfortą ir gerą miego kokybę. Šis čiužinys yra sukurtas su ypatingu dėmesiu detalioms, siekiant suteikti kiekvienam miegant jam būtiną paramą ir relaksaciją.

Jo branduolys, kuris sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių, yra tikras inžinierinis stebuklas. Kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenę, o jų tankis - net 400 vnt./m², užtikrina, kad kiekvienos spyruoklės individualus reagavimas būtų tobulai derinamas prie miegančiojo kūno judesių.

Norint pasiekti ypatingą komfortą, viena čiužinio pusė dengiama kelių skirtingų sluoksnių deriniu. Tai medvilnė, laidus orui lateksas, kokoso pluoštas bei ypatinga ir prabangi medžiaga - arklio ašutai. Arklio ašutai yra paruošiami taip, kad būtų tinkami čiužinių gamybai, užtikrinant, kad nebūtų alerginių reakcijų. Ši medžiaga veikia kaip puiki vėdinimo sistema, neleisdama miegančiajam perkaisti ar peršalti ant čiužinio, taip pat palaikant optimalią miego temperatūrą bet kuriuo metų laiku.

Vienas iš svarbiausių aspektų, kuris išsiskiria šiame čiužinyje, yra jo gebėjimas suteikti taisyklingą atramą ir atpalaiduoti įsitempusius kūno raumenis. Tai yra esminis faktorius užtikrinant miego kokybę ir gerą savijautą visą naktį.

Visumoj, OPERA spyruoklinis Multipocket čiužinys yra išskirtinis pasirinkimas tiems, kurie siekia giliausio ir geriausio miego. Su savo unikalia branduolio sudėtimi, vėdinimo sistema ir optimalia temperatūra, jis leidžia kiekvienam miegoti kaip tikrai savo noru, suteikdamas nepakartojamą komfortą ir poilsį.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai