Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
DUETAS spyruoklinis, viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
DUETAS spyruoklinis, viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

DUETAS spyruoklinis, viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
DUETAS – tai septynių minkštumo zonų čiužinys Pocket spyruoklių sistemos pagrindu.

Čiužinio ypatybės:
kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį;
specialiai pagal brėžinį išpjaustytas tankus HR putų poliuretano derinys;
universalus, dvipusis;
galimybė pasirinkti kietesnį ar minkštesnį miego pagrindą.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Pocket) spyruoklių. Kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, jų yra 250 vnt./m 2, todėl kiekviena spyruoklė individualiai reaguoja ir dinamiškai prisiderina prie atskirų kūno dalių formos bei paskirsto žmogaus kūno svorį.

Ypatingam komfortui pasiekti viena čiužinio pusė dengta specialiai sukurtu dvisluoksniu, išpjaustytu, skirtingo tankio, itin elastingo putų poliuretano HR deriniu. Toks putų poliuretano derinys sukuria ypač elastingą ir kartu tvirtą bei patogią atramą miegančiojo kūnui. Septynių zonų pjaustymas suteikia ypatingą prisitaikymą prie miegančiojo kūno, taip pat padidina oro pralaidumą, kas yra labai svarbus faktorius.

Kita čiužinio pusė dengta 3 cm padidinto elastingumo, HR putų poliuretano sluoksniu. Padidinto elastingumo putų poliuretanas gaminamas iš atvirų porų ląstelių struktūrų, kurios garantuoja didesnį informacijos trūkumą ir palaiko stabilią oro cirkuliaciją. Šio čiužinio pagrindą prilaikantys šonai iš visų pusių turi specialiai išformuotas vėdinimo angeles. Tokia čiužinio sudėtis daro čiužinį praktišku. Tai dvipusis, itin elastingas čiužinys su galimybe pasirinkti kietesnį arba minkštesnį pagrindą miegui .

Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m² ir apsauginiu sluoksniu. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40° C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu. 
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu apie – 22 cm.

Čiužinio techninis aprašymas:
padidinto elastingumo 7 zonų putų poliuretanas HR – 5 cm;
zonuotos detalės (tankis T-35 kg/m 3 ir T-44 kg/m 3);
neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 zonų kišeninių spyruoklių blokas – 250 vnt./ m²;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-35 kg/m 3 ). – 3 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110–120 kg;
čiužinio aukštis su užvalkalu: apie 22 cm;
lovos pagrindas – grotelės.

Specialiai pjaustyti, orui laidūs čiužinio šonai.

Čiužinys – dvipusis su galimybe pasirinkti kietesnę arba minkštesnę pusę.

 

Aprašymas

 

DUETAS spyruoklinis, viskoelastinis putų poliuretano čiužinys pristato išskirtinę miego patirtį, kurią užtikrina inovatyvios technologijos ir aukštos kokybės medžiagos. Šis universalus ir dvipusis čiužinys sukurtas su ypatingu dėmesiu miego komfortui bei pasirinkimui, leidžiant naudotojui pasirinkti tarp kietesnio ar minkštesnio miego pagrindo.

Kiekviena čiužinio spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį, užtikrinantį jų individualų ir dinamišką veikimą. Tai leidžia kiekvienai spyruoklei prisitaikyti prie atskirų kūno dalių formos ir pasiskirstyti žmogaus kūno svorį, suteikiant optimalią atramą miegant. Čiužinio branduolys susideda iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Pocket) spyruoklių, kurių kiekviena yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, siekiant užtikrinti jų efektyvumą.

Viena čiužinio pusė yra dengta specialiai sukurtu dvi sluoksniu, išpjaustytu tankiu HR putų poliuretano deriniu, kuris suteikia elastingą, tvirtą ir patogią atramą. Septynių zonų pjaustymas prisitaiko prie miegančiojo kūno formos, taip pat didina oro pralaidumą, kuris yra svarbus komfortui miegant. Kita čiužinio pusė yra padengta 3 cm padidinto elastingumo, HR putų poliuretano sluoksniu, kuris garantuoja stabilų oro cirkuliaciją ir didesnį informacijos trūkumą.

DUETAS čiužinys su galimybe pasirinkti kietesnį ar minkštesnį pagrindą miegui yra praktiškas ir funkcionalus. Tai dvipusis, itin elastingas čiužinys, kuris ne tik prisitaiko prie individualių miegantiesiems poreikių, bet ir užtikrina gerą miego kokybę bei ilgaamžiškumą. Šis čiužinys sujungia modernią technologiją, komfortą ir lankstumą, kurie yra svarbiausi siekiant gerai pailsėti kiekvieną naktį.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai