Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
FLAMINGO putų poliuretano ir spyruoklių čiužinys miegamojo lovai FLAMINGO putų poliuretano ir spyruoklių čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
FLAMINGO putų poliuretano ir spyruoklių čiužinys miegamojo lovai
FLAMINGO putų poliuretano ir spyruoklių čiužinys miegamojo lovai

FLAMINGO putų poliuretano ir spyruoklių čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
FLAMINGO – išskirtinai komfortiškas ir elastingas čiužinys, kurį sudaro profiliuotų putų poliuretano ir spyruoklių derinys.

Čiužinio ypatybės:
kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį;
universalus, dvipusis;
iš profiliuotų Tiger Touch TT ir BIO green medžiagų bei padidinto elastingumo putų poliuretano HR;
tolygiai paskirsto miegančiojo svorį ir atpalaiduoja įsitempusius raumenis;
sumažina kūno apkrovą;
laidus orui, tvirtas ir elastingas.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių bloko. Tokioje sistemoje kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, jų yra 400 vnt./m2, dėl to kiekviena iš jų individualiai reaguoja ir sugeria miegančiojo judesius. Taip juda ne visas čiužinio paviršius, o tik ta vieta, kuriai tenka kūno svoris.

Tai universalus, dvipusis čiužinys. Viena čiužinio pusė pagaminta iš unikalių savybių, naujai išgauto aukščiausios kokybės putų poliuretano „Tiger Touch“. Naujas „Tiger Touch“  putų poliuretanas savo savybėmis labai panašus į lateksą. Jis yra patvarus, pagamintas iš atvirų porų ląstelių struktūros, užtikrina gerą oro pralaidumą, kuris garantuoja didesnį drėgmės garinimą ir palaiko stabilią oro cirkuliaciją miego metu.
Kita čiužinio pusė pagaminta iš BIO green medžiagos, kuri leidžia patirti dar geresnę miego kokybę. Atvirų porų, viskoelastinė, didelio tankio medžiaga turi savybę sunkiau įsispausti ir lėčiau atsistatyti – taip užtikrinamas ypatingai geras oro laidumas ir termoreguliacija. Dėl savo unikalios sudėties, šio tipo putų poliuretanas leidžiamas naudoti gaminiuose, skirtuose kūdikiams. O kadangi lakiųjų organinių junginių emisija yra dvigubai mažesnė, nei leidžia tarptautiniai standartai, VitaRest yra itin draugiškas gamtai.

Siekiant garantuoti didžiausią lengvumo ir geros savijautos lygį, VitaRest putos yra praturtintos natūraliu ir tvariomis priemonėmis išgaunamu ricinos aliejumi. Šis produktas gerai žinomas ir naudojamas medicinoje bei odos priežiūrai dėl savo natūralių priešuždegiminių, antibakterinių bei priešgrybelinių savybių. Dėl šios priežasties taip pagamintas čiužinys yra puikus sprendimas net ir alergiškiems bei jautrios odos žmonėms.
Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai suteikia gaminiui maksimalų vėdinimą jo eksploatavimo metu.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Čiužinio užvalkalą juosia 3D tinkliukas, kuris maksimaliai leidžia cirkuliuoti orui. Užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas 40 ºC temperatūroje arba valomas sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų. 
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 24 cm.

Čiužinio techninis aprašymas:
profiliuotas Tiger Touch TT – 4 cm;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 minkštumo zonų (Multipocket) spyruoklių blokas ~ 450 vnt./m²;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
profiliuota viskoelastinė medžiaga BIO green – 4 cm;
čiužinys dvipusis;
kietumas – minkštesnis ir vidutinis;
vieno miegančiojo svoris – iki 110-120 kg.

 

Aprašymas

 

FLAMINGO putų poliuretano ir spyruoklių čiužinys yra aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo baldų sprendimas, sukurtas su ypatingu dėmesiu miego komfortui ir sveikatai. Šis universalus ir dvipusis čiužinys išsiskiria išskirtinėmis savybėmis, kurios užtikrina ramų ir atpalaiduojantį miegą.

Kiekviena čiužinio spyruoklė yra įvilkta į atskirą tekstilės maišelį, kuris užtikrina jų individualų veikimą. Tai leidžia kiekvienai spyruoklei nevaržomai reaguoti į miegantį žmogų, prisitaikyti prie jo kūno formos ir judesių. Čiužinys pagamintas iš profiliuotų Tiger Touch TT ir BIO green medžiagų, taip pat iš padidinto elastingumo putų poliuretano HR, kurie suteikia čiužiniui ilgaamžiškumą, tvirtumą ir elastingumą.

Svarbiausia ypatybė - čiužinio branduolys, kuris susideda iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių bloko. Kiekviena spyruoklė įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, kurios yra net 400 vnt./m2. Tokia sistema leidžia kiekvienai spyruoklei individualiai reaguoti į miegančiojo judesius, taip absorbuojant ir sumažinant perduodamą judėjimo energiją. Tai reiškia, kad ne viso čiužinio paviršius juda, o tik ta konkreti vieta, kuri yra paveikta kūno svoriu.

FLAMINGO čiužinys tolygiai paskirsto miegančiojo svorį, atpalaiduodamas įsitempusius raumenis ir sumažindamas kūno apkrovą. Tai ne tik suteikia malonų miegą, bet ir ilguoju laikotarpiu prisideda prie sveikos nugaros palaikymo. Be to, čiužinys yra laidus orui, tvirtas ir elastingas, užtikrinantysis ilgalaikį naudojimą ir patogumą miegant. FLAMINGO putų poliuretano ir spyruoklių čiužinys – tai optimalus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės miego ir nori patirti tikrąjį komfortą kiekvieną naktį.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai