Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
SALVĖ spyruoklinis Pocket čiužinys su padidintumo elastingumo putų poliuretanu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
SALVĖ spyruoklinis Pocket čiužinys su padidintumo elastingumo putų poliuretanu miegamojo lovai

SALVĖ spyruoklinis Pocket čiužinys su padidintumo elastingumo putų poliuretanu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
SALVĖ – tai gerai prisitaikantis prie žmogaus kūno anatomijos čiužinys. Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (pocket) spyruoklių. Kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilinį maišelį, todėl čiužinys ypatingai tylus. Kiekviena spyruoklė individualiai reaguoja ir dinamiškai prisiderina prie atskirų kūno dalių formos bei paskirsto žmogaus kūno svorį . Todėl, jei miegate ne vienas, judant vienam žmogui judesys nepersiduoda kitam.  Šį čiužinį galima naudoti iš abiejų pusių, galite pasirinkti kietesnį ar minkštesnį paviršių. Rinkitės tylų bei ramų miegą.

Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomas vėdinimo angeles maksimaliai oro cirkuliacijai.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialerginia putlia medžiaga 200 g/m2. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti  ir užtikrinti visapusišką higieną . Užvalkalą galima skalbti iki 40°C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu. 
Galima rinktis užvalkalą iš septynių variantų
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 19cm.

Čiužinio branduolį sudaro: 
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m3)-3 cm;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 zonų kišeninių spyruoklių blokas – 250 vnt./m2;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-35 kg/m3) – 3 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 100 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

SALVĖ spyruoklinis Pocket čiužinys yra išskirtinė miegamojo įranga, kuri puikiai prisitaiko prie žmogaus kūno anatomijos, užtikrindama jums tylų ir patogų miegą. Šio čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių spyruoklių, kurios sukuria unikalų ir individualų parametrų reguliavimą kiekvienai kūno daliai.

Kiekviena spyruoklė įdėta į atskirą tekstilinį maišelį, todėl šis čiužinys pasižymi ypatingai mažu triukšmu ir tylumu nakties metu. Kiekviena spyruoklė dinamiškai prisiderina prie jūsų kūno formos, reaguodama į judesius ir paskirstydama svorį taip, kad miegantys poros ar šeimos nariai nesijaustų vienas kito judėjimo.

Vienas iš unikalių šio čiužinio privalumų yra galimybė jį naudoti iš abiejų pusių, pasirinkus kietesnį arba minkštesnį miegamosios paviršiaus variantą. Tai suteikia jums galimybę pritaikyti čiužinį pagal savo asmeninius poreikius ir pageidavimus, užtikrindamas jums maksimalų komfortą.

Keturiuose čiužinio bortuose yra papildomos vėdinimo angos, kurios užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją ir leidžia jums jaustis šviežiai net pačiu šilčiausiu metų laiku. Tai puikus sprendimas tiems, kuriems svarbus sveikas miegas ir gerai praleistas poilsis.

Įsigiję SALVĖ spyruoklinį Pocket čiužinį, jūs taip pat gausite užvalkalą, pagamintą iš švelnaus trikotažinio audinio, kuris yra malonus liesti. Užvalkale yra atsegamas užtrauktukas, dengiantis visas čiužinio kraštines, užtikrinantis patogų prižiūrėjimą ir visapusišką higieną. Jį galima skalbti iki 40°C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu. Galite rinktis užvalkalą iš septynių skirtingų variantų, atitinkančių jūsų interjero ir skonio poreikius.

SALVĖ spyruoklinis Pocket čiužinys sukuria idealią aplinką giliam ir ramiam miegui, prisidedant prie jūsų gerovės ir energijos atkūrimo kasdienėje gyvenimo veikloje. Jo aukštis su užvalkalu – apie 19 cm, užtikrinantis jums išskirtinį komfortą ir palaikymą miegant. Įsigykite SALVĖ spyruoklinį Pocket čiužinį ir pasinerkite į malonų ir ramų miegą kiekvieną naktį.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai