Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
PALMA spyruoklinis Pocket, itin elastingas,  dvipusis čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
PALMA spyruoklinis Pocket, itin elastingas,  dvipusis čiužinys miegamojo lovai

PALMA spyruoklinis Pocket, itin elastingas, dvipusis čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
PALMA – čiužinys mėgstantiems patogią, minkštesnę lovą.

Čiužinio ypatybės:
kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį;
su HR, latekso bei viskoelastinės medžiagos deriniais;
sumažinama kūno apkrova;
itin elastingas;
dvipusis.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Pocket) spyruoklių bloko, unikalios molekulinės struktūros viskoelastinės (Bio Green) medžiagos bei padidinto elastingumo putų poliuretano HR lakštų deriniu iš vienos pusės. Kiekviena spyruoklė įvilkta į medvilninį maišelį individualiai reaguoja ir dinamiškai prisiderina prie atskirų kūno dalių formos ir svorio bei taisyklingai paskirsto žmogaus kūno svorį. Iš kitos čiužinio pusės – orui laidaus latekso ir atvirų porų putų poliuretano HR derinys.

Dėl tokių skirtingų sudėčių bei tankių medžiagų derinių čiužinys itin elastingas bei nepaprastai patogus miegančiajam. Tai tylus čiužinys. Čiužinio gamyboje naudojamos sertifikuotos, aplinkai ir žmogui draugiškos medžiagos. Pajusite, kaip dingsta nuovargis ir atsipalaiduoja įsitempę viso kūno raumenys.

Norėdami šiek tiek tvirtesnio pagrindo tiesiog apverskite šį čiužinį, nes jis yra dvipusis. Pajuskite nepakartojamą lengvumo pojūtį.

Visose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją ir prailgina čiužinio tarnavimo laiką.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m2. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti  sausu cheminiu būdu. 
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.  
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 22 cm.
  
Čiužinio branduolį sudaro:
viskoelastinė medžiaga Bio Green (T-50kg/m3) – 2 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m3) – 3 cm;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 zonų kišeninių (Pocket) spyruoklių blokas – 256 vnt./m2;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m3) – 3 cm;
latekso sluoksnis (T-65kg/m3) – 2 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

 

Aprašymas

 

PALMA spyruoklinis Pocket čiužinys yra aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo įranga, sukurta su ypatingu dėmesiu detalėms ir miegamajam komfortui. Šis dvipusis čiužinys su itin elastingomis savybėmis žada suteikti jums nepakartojamą miego patirtį.

Čiužinio branduolys yra subalansuotas ir sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių spyruoklių bloko. Kiekviena spyruoklė yra įvilkta į atskirą tekstilės maišelį, kuris leidžia jai individualiai reaguoti į jūsų kūno formą ir svorį. Ši dinamiška prisitaikymo funkcija sumažina kūno apkrovą ir užtikrina, kad kiekviena kūno dalis būtų tinkamai palaikoma.

Viena čiužinio pusė yra pagaminta iš unikalios molekulinės struktūros viskoelastinės medžiagos (Bio Green), kuri suteikia jums minkštumo ir komforto. Iš kitos pusės rasite orui laidaus latekso ir atvirų porų putų poliuretano HR derinį, suteikiantį papildomą elastingumą ir palaikymą.

Dėl šių skirtingų sudėčių bei medžiagų derinių PALMA čiužinys tampa itin elastingu ir patogiu. Jis yra ne tik tylus, bet ir sumažina nuovargį bei leidžia jums atsipalaiduoti įsitempusiems viso kūno raumenims. Be to, gamyboje naudojamos sertifikuotos, draugiškos aplinkai medžiagos, garantuojančios ne tik jūsų komfortą, bet ir ekologinę sąmonę.

Leiskite PALMA spyruokliniam Pocket čiužiniui padėti jums atrasti miego pasaulį, kurį apima ne tik patogumas, bet ir sveikata. Įsigykite šį čiužinį ir leiskite savo kūnui pasinerti į gilų, atsipalaidavusį miegą, kuris atgaivins jūsų kūną ir sielą.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai