Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING FAMILY LIFT pakeliamos lovos grotelės patalynės dėžei
NUOTRAUKOS
HILDING FAMILY LIFT pakeliamos lovos grotelės patalynės dėžei

HILDING FAMILY LIFT pakeliamos lovos grotelės patalynės dėžei

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Pagamintos iš klijuotos medienos.
28 elastingų lamelių, įtvirtintų laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui.
Kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje.
Centrinis sutvirtinantis diržas.
Aukštis 6 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING FAMILY LIFT pakeliamos lovos grotelės yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę ir patogumą savo miegamajame. Šios grotelės pagamintos iš klijuotos medienos, suteikiančios ilgaamžiškumą ir tvirtumą. Tai modernus ir funkcionalus sprendimas miegamajam, sukuriantis komfortišką miegamojo erdvę.

Šios lovos grotelės turi 28 elastingų lamelių, kurie yra įtvirtinti specialiuose laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui. Tai užtikrina ne tik patvarumą, bet ir lankstumą miegant, prisitaikant prie kūno formos ir suteikiant maksimalų palaikymą. Lamelių kokybė ir tvirtumas suteikia jums ramų miegą ir prisideda prie ilgaamžiškumo.

Šių lovos grotelių kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje leidžia jums pritaikyti lovos kietumą pagal savo asmeninius poreikius. Tai svarbu norint pasiekti maksimalų patogumą ir miego kokybę. Centrinis sutvirtinantis diržas papildomai sustiprina groteles, užtikrindamas stabilumą ir saugumą miegant.

Grotelės turi kompaktišką 6 cm aukštį, leidžiantį ją lengvai integruoti į įvairius lovų rėmus arba naudoti kaip atskirą miegamojo sprendimą. Šis minimalus aukštis taip pat palengvina į lovos pakėlimą arba nuleidimą. HILDING FAMILY LIFT lovos grotelės derina eleganciją, funkcionalumą ir kokybę, darydamos jus miegamajame jaukiai ir komfortiškai jaučiančius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai