Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
BINGO viskoelastinis, putų poliuretano ergonomiškas čiužinys, vaikiškas, miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
BINGO viskoelastinis, putų poliuretano ergonomiškas čiužinys, vaikiškas, miegamojo lovai

BINGO viskoelastinis, putų poliuretano ergonomiškas čiužinys, vaikiškas, miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
BINGO – tai patogus, ergonomiškas čiužinys, paaugusiam vaikui, su 3 cm aukščio viskoelastinio (atmintis) putų poliuretano sluoksniu.

Čiužinio ypatybės:
ergonomiškas;
dvipusis;
laidus orui;
tinka lovoms su padėčių nustatymu.

Čiužinys leidžia tolygiai paskirstyti kūno slėgį ir leidžia kūnui taisyklingą atramą viso miego metu. Čiužinys ne per daug minkštas ir leidžia taisyklės formuotis augančio vaiko stuburui , bet ir ne per daug kietas, todėl nenuspaudžiantis nusileidęs kūno vietas. Gamyboje naudojamos sertifikuotos, pralaidžios orui bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos.

Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kuris malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m² ir apsauginiu sluoksniu. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visa čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti  ir užtikrinti visapusišką higieną . Užvalkalą galima skalbti iki 40  ° C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų. 
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 15 cm.

Čiužinio techninis aprašymas:
viskoelastinė medžiaga (Bio Green) (T-50 kg/ m³ )-3 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/ m³ )-11 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 90 kg;
čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 15 cm;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

BINGO viskoelastinis, putų poliuretano ergonomiškas čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausio komforto ir tinkamos atramos miego metu. Šis dvipusis čiužinys ne tik ergonomiškas, bet ir laidus orui, todėl puikiai tinka lovoms su padėčių nustatymu.

Viena iš svarbiausių čiužinio savybių yra jo gebėjimas tolygiai paskirstyti kūno slėgį. Tai užtikrina, kad miegantysis patirtų optimalią atramą viso kūno metu, sumažindamas slėgį ant tam tikrų sričių. Čiužinys nėra nei per daug minkštas, nei per daug kietas, todėl jis puikiai tinka tiek vaikams, kuriems reikia taisyklingos stuburo formavimosi, tiek suaugusiems, kurie siekia patogaus ir sveiko miego.

Gamyboje naudojamos sertifikuotos medžiagos, kurios yra pralaidžios orui ir draugiškos tiek žmogui, tiek aplinkai. Tai suteikia ne tik komfortą, bet ir garantuoja aukštą kokybę bei ilgaamžiškumą. Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kuris malonus liesti. Jis yra daigstytas antialerginė putlia medžiaga 200 g/m² ir apsauginiu sluoksniu, užtikrinančiu higieniškumą.

Čiužinio užvalkalą galima lengvai prižiūrėti dėka atsegamo užtrauktuko, kuris dengia visa čiužinio kraštines. Tai ne tik patogu, bet ir užtikrina visapusišką higieną. Be to, užvalkalą galima skalbti mašinoje iki 40 °C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu. Yra galimybė pasirinkti iš septynių siūlomų užvalkalo variantų, kurie atitiks skirtingus skonius ir poreikius. BINGO čiužinio aukštis su užvalkalu siekia apie 15 cm, užtikrindamas pakankamą aukštį miegamajam baldui. Tai puikus sprendimas siekiant optimalaus miego komforto ir sveikos poilsio aplinkos.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai