Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING SELECT MOTO lovų grotelės su automatiškai pakeliamu galvūgaliu ir kojūgaliu
NUOTRAUKOS
HILDING SELECT MOTO lovų grotelės su automatiškai pakeliamu galvūgaliu ir kojūgaliu

HILDING SELECT MOTO lovų grotelės su automatiškai pakeliamu galvūgaliu ir kojūgaliu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
42 elastingos lamelės, įtvirtintos laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui.
Kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje.
Automatiškai pakeliamas galvūgalis ir kojūgalis.
Aukštis 9 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING SELECT MOTO lovų grotelės – tai aukštos kokybės ir inovatyvios lovos priedai, kurie garantuoja patogią miego patirtį ir ilgaamžiškumą. Šios grotelės puikiai tinka tiems, kurie ieško optimalaus miego komforto su moderniomis funkcijomis.

Pagrindinis šių lovų grotelių bruožas yra 42 elastingos lamelės, kurios yra įtvirtintos specialiuose laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui. Ši konstrukcija ne tik užtikrina lankstumą, bet ir ilgaamžiškumą, todėl galite būti tikri, kad šios lovų grotelės tarnaus jums ilgą laiką be problemų.

Kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje leidžia jums prisitaikyti prie individualių miego poreikių. Tai suteikia galimybę reguliuoti lovos kietumą pagal savo nuostatas, užtikrinant, kad miego patirtis būtų kuo patogesnė ir efektyvesnė.

Automatiškai pakeliamas galvūgalis ir kojūgalis yra dar viena šių lovų grotelių privalumas. Šios funkcijos leidžia lengvai pritaikyti lovos padėtį, kad ji atitiktų jūsų poreikius. Automatiškai pakeliamas galvūgalis suteikia galimybę pakelti galvą, pagerinant kvėpavimą ir sumažinant rūpesčius, susijusius su naktiniu refliuksu ar kvėpavimo takų problemomis.

HILDING SELECT MOTO lovų grotelės yra ne tik funkcionalios, bet ir stilingos. Jų modernus dizainas derės su bet kokia miegamąja interjero stiliaus. Šios lovų grotelės yra puiki investicija į jūsų sveikatą ir gerą miego kokybę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai