Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SAM FLEXY klasikinės lamelinės lovų grotelės
NUOTRAUKOS
SAM FLEXY klasikinės lamelinės lovų grotelės

SAM FLEXY klasikinės lamelinės lovų grotelės

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Grotelės savarankiškam montavimui.
Pagamintos iš klijuotos medienos.
18 elastingų lamelių, įtvirtintų laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui.
Patogu transportuoti.
Aukštis 6 cm.

 

Aprašymas

 

SAM FLEXY klasikinės lamelinės lovų grotelės pristato naują lygį jūsų miegamajam, suteikdamos ne tik elegantiškumo, bet ir patogumo. Šios grotelės puikiai tinka tiems, kurie siekia aukštos kokybės ir ilgaamžiškumo savo miegamajame.

Pagamintos iš klijuotos medienos, SAM FLEXY grotelės žavi savo natūralumu ir ilgaamžiškumu. Medžio kokybė ne tik suteikia grotelėms išskirtinį išvaizdos grožį, bet ir užtikrina tvirtumą bei ilgalaikį naudojimą. Klijuota mediena taip pat sumažina galimybę iškraipyti ar sulaužyti grotelės, todėl jos tampa patikimu ir stabilumu garantu.

Grotelėse yra įdiegtos 18 elastingų lamelių, kiekvienas įtvirtintas specialiu laikikliu, kuris yra atsparus deformacijai ir plyšimui. Tai užtikrina stabilų guolį, kuris prisitaiko prie jūsų kūno formos ir palaiko jį komfortiškai per visą miego trukmę. Elastingos lamelės taip pat padeda sumažinti slėgį ant nugaros, todėl jūsų miegas tampa ne tik patogus, bet ir sveikatos naudingas.

Viena iš didelės privalumų yra grotelių savarankiškas montavimas. Nesudėtingas montavimas leidžia greitai ir lengvai sumontuoti grotelės be specialių įrankių ar profesionalios pagalbos. Tai suteikia jums galimybę patys nuspręsti apie savo lovos išdėstymą ir aukštį.

Patogumas neapsiriboja tik miegamuoju, nes šios grotelės taip pat yra lengvai transportuojamos. Jų konstrukcija leidžia juos supakuoti ir perkelti iš vienos vietos į kitą be didelio vargo. Tai yra ypatingai naudinga tiems, kurie dažnai keičia savo gyvenamosios vietos ar nori lengvai pertvarkyti namus.

SAM FLEXY klasikinės lamelinės lovų grotelės, su aukščiu 6 cm, ne tik suteiks jums komfortą miego metu, bet ir pridės elegancijos jūsų miegamajam. Būkite pasiruošę patirti naują lygį miegamajame su šiomis išskirtinėmis ir kokybiškomis lovų grotelėmis.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai