Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING FAMILY CLASSIC klasikinės lamelinės lovų grotelės
NUOTRAUKOS
HILDING FAMILY CLASSIC klasikinės lamelinės lovų grotelės

HILDING FAMILY CLASSIC klasikinės lamelinės lovų grotelės

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Pagamintos iš klijuotos medienos.
28 elastingų lamelių, įtvirtintų laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui.
Kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje.
Patogu transportuoti.
Aukštis 6 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING FAMILY CLASSIC klasikinės lamelinės lovų grotelės yra aukštos kokybės ir patogios lovos pagrindo dalis, skirta užtikrinti jums geriausią miego patirtį. Šios grotelės yra pagamintos iš klijuotos medienos, kurios savybės suteikia ne tik tvirtumą, bet ir ilgaamžiškumą. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ilgaamžiškos, patvarios ir komfortiškos lovos.

Šios grotelės yra sukurtos su 28 elastingų lamelių sistema, kuri yra įtvirtinta specialiuose laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui. Šis dizainas ne tik suteikia gerą palaikymą, bet ir užtikrina lovos ilgaamžiškumą bei atsparumą įvairioms kasdieninėms įtakoms.

Viena iš šios grotelės privalumų yra galimybė reguliuoti kietumą vidurinėje zonoje. Tai leidžia prisitaikyti prie individualių poreikių, suteikiant jums galimybę sukurti tinkamą miego aplinką savo komfortui.

Be to, HILDING FAMILY CLASSIC lamelinės lovų grotelės yra labai patogios transportuoti. Jos gali būti lengvai supakuotos ir pervežamos, todėl lengva jas perkelti iš vienos vietos į kitą, nepriklausomai nuo to, ar keliaujate ar perkate naują lovos pagrindą namams.

Šių grotelių aukštis yra tik 6 cm, kas dar labiau padidina jų universalumą ir galimybes tinkamai integruoti su įvairiais lovos rėmais arba tiesiog padėti ant grindų. Šios lamelinės lovų grotelės yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, patogumą ir ilgaamžiškumą savo miego aplinkoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai