Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
TOP COCO antčiužinis su kokoso, medvilnės ir vilnos sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui TOP COCO antčiužinis su kokoso, medvilnės ir vilnos sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui
NUOTRAUKOS
TOP COCO antčiužinis su kokoso, medvilnės ir vilnos sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui
TOP COCO antčiužinis su kokoso, medvilnės ir vilnos sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui

TOP COCO antčiužinis su kokoso, medvilnės ir vilnos sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Antčiužinio sudedamosios dalys yra iš natūralaus kokoso pluošto, kurio dėka visas lovos paviršius tampa tvirtesnis.
Dėl tokios struktūros oras juda laisvai ir kūnas prakaituoja mažiau.
Papildomam patogumui užtikrinti antčiužinio viena pusė padengta 100% medvilnės sluoksniu (vasaros pusė), kita pusė 100% vilnos sluoksniu (žiemos pusė).
Užvalaklo audinys pagamintas naudojant „Sensity™“ technologiją.
Užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje.
Gaminyje naudojamas audinys bei vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Gaminys patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Aukštis - 3 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

TOP COCO antčiužinis su kokoso, medvilnės ir vilnos sluoksniais pristato unikalų ir inovatyvų poilsio sprendimą, kuris derina natūralius komponentus ir pažangią technologiją. Antčiužinio pagrindą sudaro natūralus kokoso pluoštas, suteikiantis lovos paviršiui ypatingą tvirtumą.

Ši unikali struktūra leidžia orui laisvai cirkuliuoti, užtikrindama optimalų miego kokybę. Be to, kokoso pluoštas prisideda prie to, kad kūnas mažiau prakaituoja, padedant jums išlikti sausam ir patogiam visą naktį.

Antčiužinio dvipusis dizainas suteikia jums galimybę prisitaikyti prie metų laikų ir skirtingų oro sąlygų. Vienoje pusėje yra 100% medvilnės sluoksnis, suteikiantis švelnumą ir patogumą vasaros naktims. Kitoje pusėje rasite 100% vilnos sluoksnį, kuris puikiai šildo žiemos šaltuose vakarus.

Užvalkalo audinys pagamintas naudojant pažangią „Sensity™“ technologiją, kuri užtikrina ne tik komfortą, bet ir ilgaamžiškumą. Užvalkalą galima lengvai nuimti ir plauti iki 40°C temperatūroje, suteikiant jums higienišką miego aplinką.

Gaminyje naudojamas audinys bei vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, užtikrinantį, kad produktas yra saugus ir draugiškas aplinkai bei jūsų sveikatai. Gaminys taip pat patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos, suteikiantis jums ramų miegą be alergijos rūpesčių.

TOP COCO antčiužinio aukštis siekia 3 cm, suteikiantis subtilų, bet efektyvų palaikymą jūsų lovos paviršiui. Įsivaizduokite kokybišką miegą su šiuo antčiužiniu, kuris prisitaiko prie jūsų poreikių ir suteikia jums geriausią poilsį visus metus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai