Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
REGATA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
REGATA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

REGATA spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
REGATA – tai čiužinys Multipocket spyruoklių sistemos pagrindu, pagamintas naudojant aukščiausios kokybės medžiagas.

Čiužinio ypatybės:
suteikia taisyklingą atramą;
pralaidus orui;
ilgaamžis;
universalus, dvipusis.

Iš abiejų pusių čiužinį dengia putų poliuretano sluoksnis, kuris suteikia čiužiniai stabilumo ir tvirtumo. Viena čiužinio pusė yra minkštesnė, kita – kietesnė. Dėl žymiai didesnio spyruoklių skaičiaus čiužinys yra ir ilgaamžiškesnis. Tai čiužinys, skirtas mėgstantiems kietesnį miego pagrindą.
Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją. Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 22 cm.
 
Čiužinio branduolį sudaro:
padidinto elastingumo  putų poliuretanas HR (T-35 kg/m³) – 3 cm;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 minkštumo zonų kišeninių (Multipocket) spyruoklių sistema – 400 vnt./m²;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
putų poliuretanas (T-27 kg/m³) – 3 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – viena pusė – 110 kg, kita – 120 kg;
čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 22 cm;
lovos pagrindas – grotelės.
 
Čiužinys – dvipusis.

 

Aprašymas

 

REGATA spyruoklinis Multipocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina taisyklingą atramą, ilgaamžiškumą ir maksimalų komfortą miegant. Šis universalus, dvipusis čiužinys puikiai atitinka įvairių miego poreikius.

Čiužinį iš abiejų pusių dengia putų poliuretano sluoksnis, suteikiantis jam stabilumo ir tvirtumo. Viena pusė yra minkštesnė, o kita - kietesnė, todėl čiužinys yra pritaikytas tiek tiems, kurie mėgsta minkštą miego pagrindą, tiek tiems, kurie renkasi kietesnį miego pagrindą. Ši funkcija leidžia asmeniui pasirinkti, kokia pusė jam yra patogesnė, atitinkamai jo miego poreikiams.

Spyruoklių skaičiaus didinimas suteikia čiužiniui ilgaamžiškumą, taigi REGATA čiužinys yra investicija į ilgalaikį miego komfortą. Jo visi keturi bortai turi papildomas vėdinimo angeles, kurios užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją per visą čiužinį. Tai yra svarbu ne tik siekiant išlaikyti optimalią temperatūrą miegant, bet ir užtikrinant gerą higieną.

Užvalkalas, pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, suteikia malonumą prie liežuvio. Jo antialerginės putlios medžiagos sluoksniai yra daigstyti iš abiejų pusių, užtikrinantys optimalią miego aplinką. Praktiškumo ir higieniškumo sumetimais čiužinio užvalkalas yra aprūpintas atsegamu užtrauktuku, galinčiu būti lengvai nuimamas ir plaunamas arba valomas sausu cheminiu būdu.

Su aukščiu apie 22 cm, REGATA spyruoklinis Multipocket čiužinys yra subalansuotas sprendimas, derinantis kokybę ir patogumą miegant. Įvairūs užvalkalo variantai leidžia asmeniui pasirinkti dizainą, atitinkantį jo interjero poreikius. Tai čiužinys, kuris sujungs tvarumą, komfortą ir stilių jūsų miegamajame.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai